Antena Meniu Search
x

Hoții care au intrat în casa Mioarei Roman au fost reținuți. Poliția a recuperat o parte din obiectele pe care le-au furat

Poliţia i-a reţinut pe cei care ar fi furat din casa Mioarei Roman. A fost recuperată şi o parte din pagubă. Cei patru bărbaţi au plecat cu o mie de lei, parfurmuri, câteva bijuterii şi argintărie.

Vezi și

Poliţia i-a reţinut pe cei care ar fi furat din casa Mioarei Roman. A fost recuperată şi o parte din pagubă. Cei patru bărbaţi au plecat cu o mie de lei, parfurmuri, câteva bijuterii şi argintărie.

Ieri, fosta soţie a lui Petre Roman a fost chemată şi ea în faţa anchetatorilor. 

Bărbaţii care ar fi jefuit-o pe Mioara Roman au fost aduşi în cătuşe la o secţie de poliţie din Bucureşti. Toţi au negat acuzaţiile, susținând că de fapt ei ar fi lucrat la fosta soție a lui Petre Roman și aceasta avea să le de-a bani.

"Ne-a dat o mie de lei doamnă dragă. Şi ne-a mai rămas să ne dea o mie de euro şi 3 mii de lei. Am lucrat la ea doamnă dragă şi ne-a dat un parfum. Au cerut băieţii şi a spus fata ei că l-a furat şi un adidas", a declarat unul dintre cei aduși la poliție.

Pe acelaşi subiect

Întrebat dacă nu au furat toate aceste lucruri, bărbatul a răspuns: "Nu am furat, că a dat numărul de telefon şi îmi dă banii".

Ieri, Mioara Roman era încă în stare de şoc. Chiar dacă cei care i-ar fi călcat reşedinţa fuseseră prinşi, fosta soţie de premier nu îşi revinise.

Ea a venit la secţia de poliţie însoţită de ginerele ei, soţul Oanei.

Înainte de a fi jufuită, Mioara Roman le-a deschis uşa bărbaţilor, care ar fi pretins că vin din partea RAAPPS ca să-i repare un burlan. I-ar fi cerut 6 mii de euro şi i-ar fi dat şi termen ca să facă rost de bani. O jumătate de oră au aşteptat, aşezaţi la masă, şi ar fi băut, apoi au plecat cu ce au putut.

La descinderile de luni dimineaţă, poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din prejudiciu. Este vorba despre obiecte din aur, argint şi parfumuri. Însă la ieşirea din secţia 1, Mioara Roman spunea că nu partea materială este cea importantă, ci prejudiciul moral.

Suspecţii sunt acuzaţi de furt calificat. Şi ar putea fi confruntaţi cu victima. Mioara Roman ar putea fi chemată la secţie, să-i identifice pe hoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Hoții care au intrat în casa Mioarei Roman au fost reținuți. Poliția a recuperat o parte din obiectele pe care le-au furat