Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 19 Septembrie 2017. Astăzi, NOROCUL va fi de partea nativilor din această zodie. Scorpionii pot avea și ei o zi perfectă

Vezi și

Berbecii vor avea o zi plină de peripeţii, dar care se va termina cu bine. Totul are legătură cu viaţa personală şi cu nişte proiecte pe care le-au început acum câteva luni.

Taurii vor da dovadă de multă maturitate astăzi, când se vor confrunta cu o problemă financiară. Se vor comporta exemplar şi vor ajunge un exemplu pentru cei din jur.

Pentru Gemeni se anunţă o zi plină în plan personal. Se vor concentra în principal asupra dragostei şi vor avea foarte mult succes la acest capitol.

Racii vor primi nişte propuneri destul de avantajoase în plan profesional şi NU trebuie decât să întindă mâna şi să ia.

Astăzi Leii se vor bucura de o revedere foarte plăcută cu un prieten vechi.

Fecioarele vor avea tendinţa de a fi cam răutăcioase astăzi. Indicat ar fi să fie mai diplomate, pentru că orice conflict pe care îl vor avea se va termina în dezavantajul lor.

Balanţele trebuie să fie foarte atente la acte şi la declaraţii oficiale. Riscul unor greşeli este foarte mare.

Scorpionii pot avea o zi perfectă, asta dacă vor ţine cont de câteva lucruri: Trebuie să aibă grijă la tot ceea ce spun, pentru că ar putea fi înţeleşi greşit, şi din punct de vedere al sănătăţii să fie atenţi la ce şi cât mănâncă.

Situaţia financiară a Săgetătorilor este una mulţumitoare deşi ar avea nevoie şi de puţin sprijin din partea familiei.

Pentru Capricorni dragostea pluteşte în aer! Mulţi dintre ei au şansa de a-şi întâlni iubirea vieţii lor.

Vărsătorii vor fi ca argintul viu. Plini de energie, iar ziua lor va fi dominată de agitaţie.

În schimb Peştii vor vea o zi grea astăzi şi plină de probleme. Spre seară se vor relaxa în compania unei persoane dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei: 19 Septembrie 2017. Astăzi, NOROCUL va fi de partea nativilor din această zodie. Scorpionii pot avea și ei o zi perfectă