Antena Meniu Search
x

Trei tineri văzuţi de un poliţist în timpul liber când comiteau un jaf, iar omul legii nu a stat degeaba (Video)

Un jaf a avut loc la Târgu Jiu, la o casă de pariuri, de unde 3 tineri care purtau cagule pe faţă au reuşit să fure 16.000 de lei. Ghinionul lor a fost ca un poliţist în timpul liber să se afle prin preajmă, iar omul legii nu a stat degeaba.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.06.2019, 20:22

Trei tineri văzuţi de un poliţist în timpul liber când comiteau un jaf, iar omul legii nu a stat degeaba (Video)

Un jaf a avut loc la Târgu Jiu, la o casă de pariuri, de unde 3 tineri care purtau cagule pe faţă au reuşit să fure 16.000 de lei.

Ghinionul lor a fost ca un poliţist în timpul liber să se afle prin preajmă, iar omul legii nu a stat degeaba.

Trei tineri văzuţi de un poliţist în timpul liber când comiteau un jaf, la Târgu Jiu

Trei tineri, în vârstă de 26, 27 și 34 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, au jefuit o casă de pariuri din Târgu Jiu, reuşind să fure suma de 16.000 de lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei trei, purtând cagule și glugi, au spart geamul ușii de acces şi au reuşit să intre în incintă. Ghinionul lor a fost însă ca în apropierea locaţiei să se afle un poliţist în timpul liber, care a auzit zgomotele şi a investigat ce se întâmplă.

Dându-şi seama ce se întâmplă, poliţistul şi-a alertat colegii şi împreună cu aceştia au pornit în urmărirea celor 3 hoţi. Toţi au fost prinşi în scurt timp, iar prejudiciul a fost recuperat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Trei tineri văzuţi de un poliţist în timpul liber când comiteau un jaf, iar omul legii nu a stat degeaba (Video)