Antena Meniu Search
x

Polițiști umiliți live de către doi bărbați, după un control în trafic, la Recaș. "Să mai mergi la școală să mai înveți, domnul Eugen"

Imagini uluitoare filmate în localitatea timișeană Recaș. Doi polițiști care participau la o acțiune de verificare a conducătorilor auto au fost umiliți de doi bărbați, după ce au oprit un Mercedes în trafic. Aceștia au transmis momentul live pe Facebook. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.03.2019, 09:05

Polițiștii au fost umiliți de pasagerii unui Mercedes
Polițiștii au înapoiat dovada, care era în termenul legal, și i-au amendat pentru că nu purtau centură - captură video Facebook via Elisei Radu

Imagini uluitoare filmate în localitatea timișeană Recaș. Doi polițiști care participau la o acțiune de verificare a conducătorilor auto au fost umiliți de doi bărbați, după ce au oprit un Mercedes în trafic. Aceștia au transmis momentul live pe Facebook. 

Potrivit aradon.ro, șoferul le-a arătat oamenilor legii documentele, doar că în locul permisului a prezentat o dovadă înlocuitoare. Bărbatul avea permisul suspendat și circula în baza dovezii, fiind cercetat pentru abateri de la Codul Rutier.

Cât timp unul dintre agenți verifica actul împreună cu colegii lui, pasagerul din dreapta al bolidului de lux a scos telefonul și a început să transmită live pe Facebook. Cei doi chiar au coborât din mașină, la un moment dat, și au început să-i jignească pe polițiști. 

Atenție, înregistrare cu limbaj licențios

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Hai zâmbește, te rog frumos. Vă dați seama, nu știe să citească o dovadă și el e polițist? Mai stăm pe live puțin ca să vă dovedim că dovada e valabilă, pe care domnul polițist Eugen nu știa să o citească. Vedetele din Recaș!", se aude spunând șoferul Mercedesului. 

"De patru ori s-a uitat până acum pe dovadă! Oare e bună, oare e falsă, oare e trasă la xerox? Cel mai prost polițist din România, Eugen. Poliția Recaș, frate, ia poftim! Mai să scoată pistolul să ne împuște", continuă pasagerul din dreapta, în timp ce polițiștii stăteau în mașină, cu geamul tras. 

În cele din urmă, agenții au constatat că dovada era în termenul de valabilitate și au decis să-i amendeze pe cei doi pentru că nu purtau centura de siguranță. 

"Să mai mergi la școală să mai înveți, domnul Eugen. Bine, frumosule!", spun cei doi, pe finalul înregistrării.

Imaginile au fost postate pe Facebook sâmbătă, 23 februarie, în jurul orei 18.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Polițiști umiliți live de către doi bărbați, după un control în trafic, la Recaș. "Să mai mergi la școală să mai înveți, domnul Eugen"