Antena Meniu Search
x

Tânărul libian care şi-a ucis iubita, apoi pisica acesteia, a fost filmat în scara blocului când a omorât şi un vecin care nu i-a dat o ţigară

Tânărul libian care a curmat două vieţi cu un cuţit a muşcat de mână un agent de la Arestul Central.

Vezi și

Tânărul libian care a curmat două vieţi cu un cuţit a muşcat de mână un agent de la Arestul Central. Totul în timp ce poliţiştii voiau să-l imobilizeze, pentru a-l preda unui echipaj medical. Suspectul a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava. Între timp, anchetatorii au descoperit că una dintre crime a fost surprinsă de o cameră de supraveghere instalată în bloc. 

Ahmed Othman şi-a ucis cu sânge rece iubita şi un vecin şi nu s-a oprit nici în faţa poliţiştilor. Când au vrut să-l imobilizeze pentru a-l duce la ambulanţă, tânărul l-a muşcat pe unul dintre agenţi. Uşor, spun reprezentanţii poliţiei. Chiar şi aşa, incidentul a fost înregistrat la parchet, pentru a se stabili sau nu dacă fapta a fost sau nu una de ultraj.

Tânărul, extrem de agresiv, şi cel mai probabil aflat sub influenţa drogurilor, a fost dus la Spitalul Penitenciar Jilava, unde e ţinut sub observaţie. Violenţa lui este şocantă: a ucis inclusiv o pisică, animalul de companie al victimei sale. 

Atacul lui sălbatic a fost filmat. Camera de la intrare în bloc a surprins întreaga scenă, când tânărul înarmat cu un cuţit cu o lamă de 20 de centimetri a atacat a doua victimă. Imaginile au ajuns la Parchet.

Ahmed Othman este fiul unui fost funcţionar de la Ambasada Libiei. Tânărul se înscrisese de trei ori la Facultatea de Inginerie şi Limbi Străine, dar nu frecventa cursurile, spun reprezentanţii Universităţii. Deşi apropiaţii au observat că are un comportament bizar, nimeni nu a anunţat Poliţia. 

Anul trecut, familia tânărului s-a întors în Libia, după ce tatăl său şi-a încheiat misiunea diplomatică la ambasadă. Ahmed Othman a rămas aici, iar acum a fost arestat preventiv pentru cele două crime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânărul libian care şi-a ucis iubita, apoi pisica acesteia, a fost filmat în scara blocului când a omorât şi un vecin care nu i-a dat o ţigară