Antena Meniu Search
x

Povestea Anastasiei a mişcat mii de inimi. Mobilizare impresionantă pentru salvarea micuţei de doar 3 ani

Povestea Anastasiei a mişcat mii de inimi. Mobilizare impresionantă pentru salvarea micuţei de doar 3 ani, mii de oameni donând pentru ca fetiţa să poată ajunge în Israel, unde are o şansă la viaţă. Un meci de fotbal din Liga 1 al vicecamioanei, FCSB, se va juca pentru ea.

Povestea Anastasiei a mişcat mii de inimi. Mobilizare impresionantă pentru salvarea micuţei de doar 3 ani, mii de oameni donând pentru ca fetiţa să poată ajunge în Israel, unde are o şansă la viaţă. Un meci de fotbal din Liga 1 al vicecamioanei, FCSB, se va juca pentru ea.

Apelul cutremurător al unor tineri părinţi care ar face orice să o salveze pe Anastasia, fetiţa lor de doar 3 ani, a mişcat mii de oameni. Daniel şi Lavinia se luptă să găsească resursele pentru ca fiica lui să treacă cu bine peste o boală cumplită, după ce micuţa a fost operată pe creier.

Anastasia are 3 ani. Plus 3 luni. Este al doilea copil la părinţi şi suferă de Glioblastom, o tumoră cerebrală malignă deosebit de agresivă. Viaţa fetiţei lor se măsoară acum în bani. Este vorba despre suma de 100.000 € (EUR) pe care părinţii trebuie s-o achite pentru a-şi salva copilul. 

Anastasia a trecut deja printr-o operaţie în România. Urmele cusăturii de pe capul acestui copil te fac să te întrebi, poate pentru a nu ştiu câta oara, de ce viaţa e atât de nedreaptă. Medicii dintr-o clinică din Israel le-au confirmat părinţilor că fetiţa are şanse mari să fie salvată, dacă ajunge acolo şi va fi tratată.

Pe acelaşi subiect

Impresionant este faptul că în doar 9 zile, o campanie de strângere de fonduri pe facebook a reuşit să adune 94.000 de euro, din cei 100.000 necesari internării copilei în Israel, donând 4.200 de oameni.

De asemenea, clubul Concordia Chiajna a decis ca toate încasările de la partida de pe 18 februarie, din Liga 1, cu FCSB, vicecamioana României, să fie donate Anastasiei.

"Anastasia are 3 ani si 3 luni. Cancerul i-a acoperit toata emisfera stanga a creierului, dar ea e puternica si curajoasa. A trecut cu bine printr-o operatie cu riscuri mari si sanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTA de contributia ta. Anastasia are sansa sa se vindece - medicii din Israel au confirmat!

Va rugam din suflet sa participati cu ORICE suma si sa distribuiti catre prieteni. Chiar daca diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorinta de viata si taria Anastasiei ne arata cata putere sta intr-un om mic si ne dau incredere sa speram. Orice suma conteaza enorm! Iti multumim din suflet!

Puteti face donatii si in contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatal Anastasiei.

https://www.facebook.com/donate/2272888682927583/2023865304328253/", se spune în postarea celor de la Concordia Chiajna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Povestea Anastasiei a mişcat mii de inimi. Mobilizare impresionantă pentru salvarea micuţei de doar 3 ani