Antena Meniu Search
x

Povestea CUMPLITĂ a Alinei, mama ucigașă, în presa din Italia: "Femeia învinsă de depresie și de eșecurile vieții"

Cazul Alinei Mihaela Olariu, românca de 31 de ani care și-a ucis fetița de 6 ani, cu o lovitură de cuțit în piept, și care apoi s-a sinucis, a șocat presa din Italia.

Cazul Alinei Mihaela Olariu, românca de 31 de ani care și-a ucis fetița de 6 ani, cu o lovitură de cuțit în piept, și care apoi s-a sinucis, a șocat presa din Italia.

Cotidianul La Stampa scrie povestea cumplită a Alinei, "femeia învinsă de depresie și de eșecurile vieții".

"Oamenii spun că Alina nu vorbea mult. Nici cu prietenele mamei ei, nici cu părinții cu care se întâlnea dimineața și la prânz, în fața autobuzului școlar. Mai spun că părea mai bătrână decât era. «Părea mai bătrână cu zece ani, cel puțin. Apoi afli câți ani avea de fapt», șoptesc locuitorii acestui mic sat din munți, Perosa Argentina, lângă Torino.  Treisute de locuitori, poate chiar mai puțin. Nicio pensiune pentru turiști, numai munte cât vezi cu ochii. Aici, Alina Mihaela Olaru a venit în urmă cu trei luni. În iunie, era singură", scrie La Stampa.

Pe acelaşi subiect

Citește și Dramă românească în Italia: O mamă româncă și-a ucis fetiţa de 6 ani, iar apoi și-a luat viaţa

Oamenii care au văzut-o spun că femeia era rezervată și vorbea foarte puțin.

După câteva zile, în localitate a sosit și fiica Mihaela, pe care oamenii au caracterizat-o ca fiind "o rază de lumină" pentru acest mic sat.

Căuta un loc de muncă

La Stampa scrie că Alina a venit în Italia și vara trecută, pentru a-și căuta un loc de muncă, însă fără succes. Nici mama ei, Tatiana, care lucra ca menajeră în Chierese, nu a putut să o ajute în acest sens. Dezamăgită, femeia a plecat, ajungând la o soră, în Portogallo.

Apoi, în iunie a revenit la Perosa, unde a cerut permis de ședere, pe care l-a primit imedit, și unde a înscris-o pe Mihaela la școală.

Mama și fiica au fost văzute mergând să cumpere rechizite pentru școală. Apoi, de luni, în fiecare dimineață, au fost văzute ținându-se de mână îndreptându-se spre stația de autobuz.

Depresia Alinei

"Apoi, mama se întorcea acasă, singură, unde toată ziua se uita la televizor, având medicamentele pe masă. Medicamente contra depresiei, rezultatul eșecurilor din viața ei, potrivit mărturiilor unei prietene", scrie publicația citată.

"Dacă nu o cunoșteai, părea o femeie timidă", mai spune și Franco, vânzătorul de la pizzeria din oraș.

Presa italiană a scris, sâmbătă, că Alina Mihaela Olaru, în vârstă de 31 de ani, și-a ucis fiica de 6 ani cu o lovitură de cuțit în piept, apoi și-a pus capăt zilelor.

Scena sângeroasă s-a consumat chiar în casa unde locuiau româncele, într-un moment în care nici mama Alinei și nici soțul ei italian nu erau acasă. Când a revenit, Tatiana și-a găsit nepoata și fiica zăcând, fără viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și DEZVĂLUIRI cutremurătoare în cazul mamei care și-a UCIS fetiţa în Italia: Pe când avea trei luni, Mihaela a fost pusă într-o geantă și aruncată chiar de mamă la GHENA DE GUNOI, la Rădăuţi (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Povestea CUMPLITĂ a Alinei, mama ucigașă, în presa din Italia: "Femeia învinsă de depresie și de eșecurile vieții"