Antena Meniu Search
x

Dramă românească în Italia: O mamă româncă și-a ucis fetița de 6 ani, iar apoi și-a luat viața

O româncă de 31 de ani și-a ucis fiica, iar apoi și-a pus capăt zilelor, transmite presa italiană. Tragedia a avut loc într-o localitate din nordul Peninsulei.

O româncă de 31 de ani și-a ucis fiica, iar apoi și-a pus capăt zilelor, transmite presa italiană. Tragedia a avut loc într-o localitate din nordul Peninsulei.

Potrivit presei, Alina Mihaela Olaru a venit în Italia împreună cu fetița ei, Tatiana, în urmă cu doar patru luni. Românca s-a instalat la Perosa Argentina, lângă Torino, în casa mamei sale, Elena, care e stabilită de 15 ani în Peninsulă și căsătorită cu un italian.

Alina Mihaela Olaru avea 31 de ani și era mama unei fetițe de 6 ani, Tatiana

Tânăra mamă originară din Rădăuți nu mai avea, se pare, legături cu tatăl Tatianei: bărbatul, care a rămas în România, nu ar fi vrut niciodată să recunoscă fetița.

Pe acelaşi subiect

Crimă și sinucidere

Scena sângeroasă s-a consumat chiar în casa unde locuiau româncele, într-un moment în care nici bunica Alinei și nici soțul ei italian nu erau acasă. Când a revenit, Elena și-a găsit nepoata și fiica zăcând, fără viață.

Ziarele italiene scriu că fetița de 6 ani era într-o cameră și avea o rană în piept. Trupul neînsuflețit al mamei a fost găsit în bucătărie. Avea trei răni, de asemenea, în piept.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii spun că, foarte probabil, Alina Mihaela Olaru și-a ucis copilul, iar apoi și-a luat viața. Arma crimei ar fi fost un cuțit, pe care anchetatorii l-au găsit în mâna tinerei.

Românca suferea de depresie

Cauzele tragediei sunt, deocamdată, necunoscute. Alina Olaru nu era cunoscută ca o persoană violentă, dar s-a confruntat, se pare, cu numeroase probleme, în ultima perioadă.

Alina Mihaela Olaru suferea de depresie. Și-a ucis fiica și s-a sinucis

Aflată de câteva luni în Italia, ea nu își găsise de lucru. Mai mult, tânăra de 31 de ani suferea de depresie și se trata la un centru de sănătate mentală din Torino.

Problemele Alinei Olaru ar fi însă mult mai vechi, de când se afla în România. Potrivit ziarului Blitz Quotidiano, ea ar fi suferit o formă gravă de depresie după nașterea Tatianei. De asemenea, ar fi încercat să-și abandoneze copila.

Alina Mihaela Olaru și-a ucis fetița de 6 ani și s-a sinucis

Serviciul pentru Protecția Copilului din România avea în plan să îi ia fiica, mai spune ziarul italian. Românca a decis astfel să vină în Italia, pentru a începe o nouă viață.

Sursa: La Repubblica, La Stampa, Blitz Quotidiano

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Dramă românească în Italia: O mamă româncă și-a ucis fetița de 6 ani, iar apoi și-a luat viața