Antena Meniu Search
x

Primul eveniment de street food organizat în pandemie, la Sibiu

Burgeri suculenţi, preparate mexicane sau cele mai apetisante deserturi din gastronomia internaţională. Le puteţi găsi pe toate în această perioadă la Sibiu, în parc. Aici are loc un eveniment de street food, primul organizat în România de la izbucnirea pandemiei de COVID-19.

de Redactia Observator

la 10.09.2020, 12:06

Vezi și
  • Gură de aer pentru comercianți, dar și pentru pasionații de street food
  • Evenimentul, organizat cu respectarea regulilor de igienă

Unsprezece food-truck-uri îi aşteaptă pe sibieni, dar şi pe turişti cu preparate apetisante: mâncare mexicană, italiană, românească, burgeri şi deserturi internaţionale. Pentru comercianţi, evenimentul a fost o gură de aer, după luni de restricţii.

ANDREI CERBU, comerciant: Noi am acceptat invitaţia doar de dor. Doar pentru a fi aici, lângă publicul nostru. Să gătim pentru ei, să facem street food adevărat. Doar aşa. Apoi, când am văzut prima dată coada, am ridicat capul şi am văzut coadă, mai că mi-a venit să plâng.

Gurmanzii au avut parte de un răsfăţ culinar şi atmosferă întreţinută de DJ-i.

Pentru ca evenimentul să se desfăşoare, este absolut necesar să fie respectate toate normele sanitare.

DRAGOŞ POPESCU, organizator: Nu mai mult de 500 de persoane în acelaşi timp în locaţie, accesul se face controlat, oamenii sut verificaţi la intrare, în sensul că li se ia temepratura, sunt dezinfectanţi în tot arealul şi bineînţeles că purtarea măştii este obligatorie atunci când oamenii sunt în picioare, iar la mese e permis să dăm masca jos.

Cei care doresc să se bucure de atmosfera festivalului de street food de la Sibiu sunt aşteptaţi în Parcul Tineretului până duminică seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Primul eveniment de street food organizat în pandemie, la Sibiu