Antena Meniu Search
x

Rabla 2021 pentru electrocasnice. De vineri, românii pot cere vouchere pentru a-și cumpăra electrocasnice noi - VIDEO

Înscrierile pentru Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021 au intrat pe ultima sută de metri. Începând de mâine, oamenii vor putea cere vouchere care oferă un discount de până la 400 de lei, în funcţie de produsul dorit şi cel dat la schimb.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 20.05.2021, 21:10

Vezi și

Joi, la miezul nopții, se încheie etapa înscrierilor. Începând de vineri, de la ora 10:00, și până pe data 3 iunie, persoanele fizice pot solicita generarea de vouchere pentru mașini de spălat rufe/vase și frigidere.

Apoi, în perioada 4 -17 iunie, românii vor putea solicita voucherele pentru laptopuri tablete și televizoare, iar in ultima etapa, in perioada 18 - 30 iunie, pentru aspiratoare și uscătoare de rufe.

Dupa activarea voucherului, aveti la dispozitie doar 15 zile să îl utilizați.

Din datele ministerului, până acum s-au înscris în program aproximativ 155.000 de persoane. Numărul total de vouchere disponibile pentru cele 9 categorii de produse este de aproximativ 200.000.

Pe acelaşi subiect

Rabla 2021 pentru electrocasnice: 60 de mii de români s-au înscris în primele șase ore

În primele şase ore de la lansarea programului, 60 de mii de oameni şi-au făcut deja cont pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu. Tot ce au fost nevoiți să facă a fost să intre pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, să creeze un cont nou, să completeze câmpurile obligatorii şi să ataşeze o declaraţie pe propria răspundere prin care se angajeze că vor preda aparatul vechi.

În acest an, programul se desfăşoară în trei etape. Andrei Iorgulescu, director general proiecte AFM: "Fiecare etapă va dura două săptămâni, timp în care cei care şi-au creat conturi în aplicaţie vor putea, prin aceste conturi de utilizator, să selecteze voucherele aferente categoriei".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Rabla 2021 pentru electrocasnice. De vineri, românii pot cere vouchere pentru a-și cumpăra electrocasnice noi - VIDEO