Antena Meniu Search
x

Raed Arafat, avertisment pentru românii cu vacanțe în Bulgaria: „Riscă să stea în izolare la revenirea în țară!”

Raed Arafat transmite un avertisment de ultim moment pentru românii care au de gând să meargă în vacanță în Bulgaria, în următoarea perioadă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.06.2020, 13:05

Raed Arafat, avertisment pentru românii cu vacanțe în Bulgaria
Raed Arafat, avertisment pentru românii cu vacanțe în Bulgaria - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Bulgaria se confruntă în momentul de față cu o creștere alarmantă a numărului de infectări.
  • S-ar putea reinstitui măsura izolarii pentru 14 zile pentru românii care se întorc din Bulgaria.

Șeful DSU a atras atenția că Bulgaria se confruntă în momentul de față cu o creștere alarmantă a numărului de infectări și, dacă trendul va continua, există riscul ca românii care aleg să-și petreacă vacanțele pe litoralul bulgăresc să stea în izolare 14 zile la revenirea în România.

”Bulgaria e sub monitorizare, au crescut cazurile și este sub monitorizarea INSP. Dacă va continua în acest mod, este posibil să se ia decizia la nivelul Institutului Național (...)  Nu este pericol de închidere a graniţelor, ci de revenire la izolare. Dar acest lucru depinde de cum vedem trendul la ei. Dacă e ceva temporar sau continuă” a spus Raed Arafat, la TVR.

De la începutul pandemiei COVID-19 Bulgaria a înregistrat numai 3.266 de cazuri de infectare, dintre care 172 de decese. Însă, pe fondul măsurilor de relaxare, în ultimele şapte zile s-a înregistrat un record de 555 de noi cazuri.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Raed Arafat, avertisment pentru românii cu vacanțe în Bulgaria: „Riscă să stea în izolare la revenirea în țară!”