Antena Meniu Search
x

I-a pus familia in pericol, din cauza unor amenintari pe Facebook

Gelozia l-a transformat in delincvent pe un student medicinist din Brasov. Indragostit nebuneste de o colega de cetatenie romano-iordaniana, tanarul n-a suportat un refuz. A vrut sa se razbune pe Facebook, dar fata pe care o iubea nu avea cont in reteaua de socializare.

Vezi și

Avea, in schimb, o sora care s-a trezit ca-si pune familia din Iordania in pericol, din cauza postarilor defaimatoare la adresa islamului.

Luat la intrebari de politisti, medicinistul a recunoscut tot. S-a transformat in pirat pe internet toamna trecuta, cand o colega de la Facultatea de Medicina din Brasov l-a respins. Fata cu origini romano-iordaniene are o educatie stricta in stil islamic. Cu orgoliul ranit, tanarul a decis sa se razbune, facand-o de ras pe femeia iubita in randul comunitatii ei.

Ajutat de un prieten mai priceput in calculatoare, medicinistul a incercat in zadar sa sparga mailurile tinerei. Insa a reusit sa intre pe contul de Facebook al surorii ei. A preluat controlul si a inceput sa trimita mesaje si imagini care le-ar fi compromis iremediabil pe cele doua fete.

In zadar a postat fata mesaje de ajutor pe retea. Studentul preluase controlul pe toate conturile ei de pe internet.

Nu doar autoritatile iordaniene au fost scandalizate. Din cauza comentariilor postate de studentul roman, familia fetelor ar fi primit avertismente si ameintari de la radicalistii islamici. Cele doua surori ar fi fost amenintate ca vor muri daca pun piciorul pe pamant iordanian.

Alertate de familie, tinerele au cerut abia acum ajutorul politistilor la Brasov, unde sunt si ele studente. Colegul gelos este cercetat in libertate. Acuzatiile ar putea sa-i aduca pana la sapte ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » I-a pus familia in pericol, din cauza unor amenintari pe Facebook