Antena Meniu Search
x

Medicii legişti au descoperit cauza decesului lui Răzvan Ciobanu (Video)

Medicii legişti au efectuat expertiza preliminară medico-legală pentru Răzvan Ciobanu şi potrivit unor surse din anchetă, decesul creatorului de modă ar fi survenit în urma unei hemoragii interne rezultată în urma accidentului rutier.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.04.2019, 23:24

Răzvan Ciobanu ar fi murit în urma unei hemoragii interne Vezi și

Medicii legişti au efectuat expertiza preliminară medico-legală pentru Răzvan Ciobanu şi potrivit unor surse din anchetă, decesul creatorului de modă ar fi survenit în urma unei hemoragii interne rezultată în urma accidentului rutier.

Aceleaşi surse precizează că Răzvan Ciobanu ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral şi prezenta ruptura unor organe interne.

Răzvan Ciobanu ar fi murit în urma unei hemoragii interne

Necropsia efectuată de medicii legişti în urma decesului creatorului de modă Răzvan Ciobanu a relevat răni deosebit de grave pe care le-a suferit acesta în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

Pe acelaşi subiect

Astfel, potrivit News.ro, care citează surse din rândul anchetatorilor, Răzvan Ciobanu a murit din cauza unei hemoragii interne. De asemenea, în sânge s-ar fi găsit substanţe interzise, la o primă testare.

Analizele aprofundate vor determina cu exactitate tipul substanţei interzise din sângele lui Răzvan Ciobanu şi în ce măsură ar fi putut contribui acest aspect la producerea accidentului rutier.

Poliţiştii precizează că varianta unei sinucideri a fost exclusă de anchetatori, din cauza dinamicii accidentului, însă modul probabil în care s-a produs accidentul a fost reprodus cu ajutorul unei animaţii grafice.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, în urma unui accident rutier, la intrare în localitatea Săcele. Urmele din câmp, lăsate de maşină, au fost filmate cu ajutorul unei drone.

Autoturismul condus de Răzvan Ciobanu ar fi părăsit partea carosabilă, apoi ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu pomi, unde s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Medicii legişti au descoperit cauza decesului lui Răzvan Ciobanu (Video)