Antena Meniu Search
x

Realitatea virtuală, viitorul jocurilor video

Curse intergalactice şi războaie cu marţienii. Totul este posibil în realitatea virtuală. Tehnologia a devenit atât de accesibilă încât încape într-un rucscac.

Vezi și

Curse intergalactice şi războaie cu marţienii. Totul este posibil în realitatea virtuală. Tehnologia a devenit atât de accesibilă încât încape într-un rucscac. Iar pasionaţii de jocuri video au avut norocul s-o testeze la târgul de gaming deschis astăzi în Capitală. 

Testăm pentru prima dată în România această tehnologie. Jocurile virtuale există de câţiva ani pe piaţă, dar acum, un producător vine cu ceva absolut nou: un rucsac în care este ţinut întreg echipamentul. Astfel, nu mai există fire de care să te împiedici când intri în cealaltă realitate.

Distracţia are însă şi un preţ pe măsură - peste două mii de euro. O variantă mai ieftină, la 500 de euro, o reprezintă acest pachet, disponibil pentru consolele clasice.

Soluţii sunt şi pentru pasionaţii de muzică. Acum, oricine poate fi un star rock.

Pe acelaşi subiect

La târgul de gaming din Capitală a fost lansat şi unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale sfârşitului de an.

În România, industria de gaming a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 145 de milioane de dolari. Sunt peste 80 de studiouri în care sunt dezvoltate jocurile video. 

Game-On este deschis tot week-endul, la Romexpo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Realitatea virtuală, viitorul jocurilor video