Antena Meniu Search
x

Referendum pentru familie. Circa 2.000 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza la secţiile de vot din Bucureşti

Referendum pentru familie 2018. Aproape 2.000 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza secţiilor de votare şi ordinea publică în Bucureşti, sâmbătă şi duminică,

Referendum pentru familie 2018. Circa 2.000 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza secţiilor de votare şi ordinea publică în Bucureşti, sâmbătă şi duminică, când va avea loc referendumul pentru redefinirea familiei.

Peste 550 de poliţişti vor asigura paza şi protecţia la 795 de secţii de votare, dintre cele 1.264 ce se vor constitui în Bucureşti, la referendumul pentru familie, iar pentru restul secţiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale MAI.

Totodată, peste 1.100 de poliţişti se vor afla în stradă, în perioada 6-7 octombrie, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, potrivit News.ro.

Aproape 400 de poliţişti vor fi constituiţi, zilnic, în rezerve, fiind vorba de luptători pentru acţiuni speciale şi echipe operative de specialişti.

Direcţia Generală de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti va avea în responsabilitate 469 secţii de votare dispuse în 100 de locaţii, unde vor fi prezenţi peste 200 de jandarmi. Pentru un plus de siguranţă, vor fi constituite şi rezerve de intervenţie, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situaţia o va impune, potrivit News.ro.

De asemenea, şi 240 de pompieri vor asigura desfăşurarea în bune condiţii a referendumului în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Referendum pentru familie. Circa 2.000 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza la secţiile de vot din Bucureşti