Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Restaurantul unui ROMÂN, preferatul lui Joe Biden în New York!

Patronul restaurantului preferat a lui Joe Biden a povestit în exclusivitate pentru Observator ce mâncăruri preferă numărul doi de la Casa Albă. Faimosul Nello are un restaurant celebru la New York

Vezi și

Patronul restaurantului preferat a lui Joe Biden a povestit în exclusivitate pentru Observator ce mâncăruri preferă numărul doi de la Casa Albă. Faimosul Nello are un restaurant celebru la New York

În New York, Joe Biden este clientul lui aproape de când a deschis restaurantul. Nello îl cunoaşte pe vicepreşedintele american de 22 de ani. Un client fidel, deloc pretenţios.

"Amândoi şi soţia şi domnul Biden mănâncă paste, le plac foarte mult şi bineînţeles domnului Biden îi place şi un pahar de vin roşu", a povestit Nello. Acelaşi lucru au comandat şi la noi în ţară. Mai puţin paharul cu vin. În rest, bruschete, paste cu sos picant şi brânză specială. Nello i-ar fi spus dinainte unde se mănâncă bine în Bucureşti.

"Am ştiut că a mers la România, m-a întrebat unde poate să mănânce şi i-am spus că am acolo restaurante şi l-am trimis la vărul meu la Valentin Sălăgean să mănânce". Restaurantul din New York este şi pe placul lui Jill Biden, soţia vicepreşedintului american. Proprietarul restaurantului din Centrul Vechi a stat de vorba cu familia Biden şi a fost surprins de câte detalii ştia despre el.

Managerul localului din centrul Capitalei a făcut şi o poză cu soţii Biden. Acum are de gând să pună poza în toate restaurantele şi chiar să facă o plăcuţă pe care să scrie că vicepreşedintele american a fost clientul lui.

Când o să ajungă din nou la restaurantul din New York, Nello are o surpriză pentru vicepreşedinte. Îl va servi cu sărmăluţe. Restaurantul din New York este faimos. Acolo, mănâncă şi cele mai mari vedete de la Hollywood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV! Restaurantul unui ROMÂN, preferatul lui Joe Biden în New York!