Antena Meniu Search
x

Pizza cu ciocolată şi căpşuni, rețeta care are succes la Timișoara

O pizzerie din Timişoara are un meniu special pentru clienţii dornici de preparate excentrice! Astfel, pe listă figurează inclusiv pizza cu ciocolată şi căpşuni. Nu e singurul preparat reinventat de bucătarii de acolo.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 18:36

Vezi și

O pizzerie din Timişoara are un meniu special pentru clienţii dornici de preparate excentrice! Astfel, pe listă figurează inclusiv pizza cu ciocolată şi căpşuni. Nu e singurul preparat reinventat de bucătarii de acolo. Aceştia mai pregătesc foccacia cu smochine şi gorgonzola, calzone cu spanac şi ricotta sau pizza cu creveţi şi midii.

O reţetă simplă şi sănătoasă. Spanac, brânză ricotta, parmezan, gălbenuş de ou şi condimente. Sunt ingredientele acestui preparat pentru care bucătarii muncesc câteva minute. Şi prepară nu mai puţin de 30 de sortimente pentru toate gusturile. 

Un sortiment mai deosebit, recomandat de bucătari la ocazii speciale este pizza cu fructe de mare. 

Iulia Cazacu: Se porneşte de la un blat de bază, o banală margherita  peste care punem fructe de mare - avem creveţi, vongole, calamri, scoici din Noua Zeelanda şi midii. 

Cuptorul pe lemne este cel care da o savoare deosebita blatului de pizza. Din aceasta locatie pleaca zilnic 300 de comenzi. Şi ajung în diferite companii din oraş, acolo unde clienţii nu au timp să gătească acasă. 

Şi ar mai fi un sortiment dulce de încercat - pizza cu ciocolată, banane şi căpşuni. Preţurile încep de la 29 de lei şi pot ajunge până 50 sau chiar 60 de lei pentru o pizza cu fructe de mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pizza cu ciocolată şi căpşuni, rețeta care are succes la Timișoara