Antena Meniu Search
x

Petrecere ratată de Revelion, la Constanţa, unde clienţii unui restaurant de lux au primit doar jumătate din mâncarea plătită. Explicaţii uluitoare ale patronului

Un Revelion de neuitat s-a transformat într-o mare dezamăgire pentru clienţii unui restaurnat de lux din Constanţa.

Vezi și

Un Revelion de neuitat s-a transformat într-o mare dezamăgire pentru clienţii unui restaurnat de lux din Constanţa. Mai mulţi invitaţi au depus plângere la Protecţia Consumatorului, după ce ar fi plecat flămânzi acasă. Oamenii spun că, deşi le-au fost promise patru feluri de mâncare, până la ora 5 dimineaţa, atunci când au părăsit petrecerea de Anul Nou, au fost serviţi doar cu jumătate din ce au văzut în meniu. Deşi au plătit preţul întreg.

Tartar de somon, mouse de brânzeturi, friptură de vită, pulpă de raţă confiată sau cocktail de creveţi. Un meniu rafinat de care ar fi trebuit să se bucure invitaţii unui restaurant cu pretenţii din Constanţa. Doar că noaptea dintre ani n-a avut deloc semne bune. 

"Ora la care am ajuns la Revelion, eu şi grupul meu de prieteni, nu aveam nicio masă rezervată. A trebuit să aştept 40 de minute, pentru că nimeni nu ştia, organizarea nu ştia unde să ajungem, au ridicat alţii de la masă ca să ne facă nouă loc."

Probleme au continuat, spun oamenii: "Eu şi cu familia mea, în noaptea de Revelion, am platit 250 de lei pentru un meniu de şi am primit doar jumătate."

Pe acelaşi subiect

Mai exact, până la ora 5 dimineaţa, atunci când mulţi dintre invitaţi au pornit spre case, doar jumătate din meniul de lux a fost servit. Furioşi, mulţi dintre ei au criticat organizarea pe pagina de Facebook a restaurnatului. Doar că patronii ar fi şters comentariile negative. Câţiva clienţi au depus plângere la OPC. 

Patronul restaurantului recunoaşte că organizarea din noaptea de Anul Nou a lăsat de dorit: "Am încercat să fac tot posibilul, să pun suflet în meniurile noastre. La atât de multe persoane, lucrurile nu au mers cum ne-am propus i a durat mult mâncarea. Mii de scuze pentru asta. Poate, cândva, ne vom revanşa."

Restaurantul a fost amendat de inspectorii OPC. Din păcate, nu a fost singura petrecere de Revelion cu probleme pentru invitaţi. În judeţul Alba, 20 de oameni au ajuns de la restaurant la spital, după ce au făcut toxiinfecţie alimentară din cauza mâncării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Petrecere ratată de Revelion, la Constanţa, unde clienţii unui restaurant de lux au primit doar jumătate din mâncarea plătită. Explicaţii uluitoare ale patronului