Antena Meniu Search
x

Video România se pregătește pentru Eurovision 2021. Ovidiu Cernăuțeanu, fost concurent spune care sunt șansele lui Roxen cu piesa Amnesia

Anulat de pandemie în 2020, Eurovision revine în forţă anul acesta. Cel puţin teoretic, dacă situaţia o va permite. Se va întâmpla în mai, în Olanda, la Rotterdam, mai exact. Roxen este reprezentanta noastră. Piesa Amnesia se va auzi pe scena concursului.

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 13:57

Vezi și

A fost aleasă dintr-un calup de cântece, deci ar trebui să fie cea mai bună variantă pentru România. 

Eurovisionul revine anul acesta după un an de absență, concursul fiind anulat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus. La această oră, țările favorite la casele de pariuri sunt Elveția, reprezentată de Gjon s Tears, Bulgaria și Islanda. Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă - alături de România - alte 40 de ţări. Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, va interpreta melodia "Amnesia".

O echipă puternică, secretul reușitei

"Amnesia o piesă foarte bună, personal cred că cea de anul trecut avea mai mult mister, dar Roxen face parte din generația tânără, are o echipă foarte puternică în spate și cu TVR ar trebui să pună în scenă un moment deosebit. 

Dacă nu ai o echipă care să își promoveze foarte bine melodia, nu ai șanse să ajungi în primii concurenți. Dezavantajul acestei perioade este că nu mai poți merge în acele turnee de promovare", a declart Ovi, fostul concurent de la Eurovion.

Despre șansele României la Eurovision aflați din video de mai sus.

Citiți și: Cine este Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » România se pregătește pentru Eurovision 2021. Ovidiu Cernăuțeanu, fost concurent spune care sunt șansele lui Roxen cu piesa Amnesia