Antena Meniu Search
x

Video Românii aleg să mânânce tot mai des fructe de mare. În aceste zile a avut loc Festivalul Mediteranean de la Bistriţa

Cele mai recente studii demonstrează că românii renunţă din ce în ce mai des şi în număr din ce în ce mai mare la carnea porc sau vită în favoarea preparatelor din fructe de mare. Sute de oameni au ţinut morţiş să guste din astfel de mâncăruri la Festivalul Mediteranean de la Bistriţa. La loc de cinste s-au aflat, evident, scoicile, calamarii, midiile şi tentaculele de caracatiță.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 18:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Din meniul oferit gurmanzilor nu au lipsit creveții, scoicile, puii de baltă, homarii, crabii, paella, racii, hamsiile crocante și dorada. 

Ștefan Mailat, bucătar şef: Se vând foarte bine tentaculele de caracatiţă, peştele, bibanul roşu de mare are succes, paella se vinde foarte bine din ce văd, nu mai facem faţă să gătim.

Oamenii s-au înghesuit la tarabe, fie că sunt sau nu amatori ai fructelor de mare.  

Sunt foarte bune. Sunt foarte bune. Mă bucur că am prins perioada vieţii mele ca să mănânc o dată ceva mai deosebit. Este prima dată când vreau să-mi iau, sa încerc să văd cum e.

Turiştii străini n-au ratat nici ei o asemenea ocazie şi au rămas impresionaţi de priceperea bucătarilor români.

E bun şi arată proaspăt. Delicioasă mâncarea, foarte bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Românii aleg să mânânce tot mai des fructe de mare. În aceste zile a avut loc Festivalul Mediteranean de la Bistriţa