Antena Meniu Search
x

Foto Scandal la Târgu Jiu, după ce un turist și-a parcat mașina lângă Poarta Sărutului. Poliția Locală, amenințată cu desființarea

O mașină parcată lângă Poarta Sărutului, opera lui Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu, l-a înfuriat pe primarul municipiului, Marcel Romanescu, care a amenințat că nu exclude să desființeze Poliția Locală pentru că nu intervine în astfel de situații.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.05.2021, 11:14

Masina parcată lângă Poarta Sărutului, la Târgu Jiu
Scandal la Târgu Jiu, după ce un turist și-a parcat mașina lângă Poarta Sărutului. - Facebook/Marcel Romanescu

Anunțul primarului a fost făcut într-o postare pe Facebook, marți seară. Edilul a criticat faptul că în apropierea mașinii parcate lângă Poarta Sărutului se aflau doi polițiști locali care nu au intervenit.

"Inadmisibil! Trecând peste lipsa de bun simț a individului din imagine, observ că cei de la Poliția Locală Târgu Jiu nu au înțeles nimic din ceea ce ar fi trebuit să devină instituția după reorganizare. Doi polițiști sunt lângă operele brâncușiene din parc, la numai câțiva metri de această mașină. Ar fi trebuit să intervină imediat”, a scris primarul pe Facebook. 

Primarul orașului cere desființarea Poliției Locale

Primarul a cerut un raport al directorului Poliției Locale și nu exclude să se ajungă la desființarea instituției. 

Pe acelaşi subiect

”Mâine dimineață, la prima oră, aștept raportul directorului Poliției Locale referitor la acest incident. Dacă instituția nu se dovedește eficientă, putem renunța la ea definitiv. Nu accept să cheltuim sume importante de la buget pentru oameni care nu-și fac treaba! Asemenea scene nu-și au locul în municipiul Târgu Jiu, iar Poliția Locală va rezolva problema, sau riscă desființarea”, a mai scris el.

Cum se apără Poliția Locală din Târgu Jiu

În apărarea lor, reprezentanții Poliției Locale au spus că mașina ar fi staționat doar câteva minute lângă Poarta Sărutului. Chiar și așa, cei doi polițiști locali care sunt în Parcul Brâncuși, lângă opere, 24 de ore din 24, nu au reacționat îndeajuns de repede astfel încât să nu avem imaginea asta.

Șoferul care și-a parcat mașina lângă Poarta Sărutului este un turist din Ilfov. El a fost identificat și va fi amendat cu 290 de lei.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scandal la Târgu Jiu, după ce un turist și-a parcat mașina lângă Poarta Sărutului. Poliția Locală, amenințată cu desființarea