Antena Meniu Search
x

Scandal cu săbii şi pistoale în plină stradă, în Chiajna. Doi tineri au fost răniţi

S-au auzit focuri de armă, aseară, în comuna Chiajna de lângă Bucureşti. A fost bătaie cu arme şi săbii, iar doi tinerii au fost răniţi şi transportaţi la spital. Se aflau într-o maşină, când, în mers, ar fi fost ciuruiţi de o grupare.

de Redactia Observator

la 24.07.2020, 10:48

Vezi și
  • Unul dintre martori au sunat la 112.
  • Când au ajuns forţele de ordine, agresorii nu mai erau.

Scenele de groază s-au petrecut aseară, în jurul orei 19.00 pe o stradă din Chiajna. Se pare că între unul dintre atacatori şi tânărul rănit, care rude, ar fi un conflict mai vechi.  

Alina Florentina Pană, sora victimei: Erau într-o maşină, în trafic, conduceau. La un moment dat nişte indivizi au început să tragă focuri de armă asupra lor.

Apoi ar fi imobilizat maşina şi i-ar fi scos pe cei doi bărbaţi afară. Atacatorii, vreo 30 la număr, spune tânăra, ar fi avut şi săbii cu care i-ar fi lovit. 

Alina Florentina Pană, sora victimei: Pe prietenul fratelui meu l-au rănit în picior, a leşinat, a intrat în comă. La fel au procedat şi cu fratele meu. Este tăiat la cap, la ambele mâini, la picioare, împuşcat. I-au lăsat într-o baltă de sânge. Şi au început să strângă cartuşele, să nu lase urme. 

Unul dintre martori au sunat la 112. Când au ajuns forţele de ordine, agresorii nu mai erau. Doar victimele, care au fost transportate la spital. Într-un comunicat, poliţiştii spun că i-au identificat şi pe bătăuşi.

Reporter: Dar cine a făcut toate astea?

Alina Florentina Pană, sora victimei: Un fost deţinut. A fost condamnat pentru tentativă de crimă. A executat 9 ani, a fost eliberat acum un an şi s-a aliat cu mai multe clanuri interlope, destul de influente. 

În comunicat, poliţiştii spun că nu au găsit probe că s-ar fi folosit arme. Anchetatorii continuă însă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scandal cu săbii şi pistoale în plină stradă, în Chiajna. Doi tineri au fost răniţi