Antena Meniu Search
x

La Ştefăneşti Argeş, două angajate ale Primăriei s-au luat la bătaie chiar în clădirea instituţiei

În Ştefăneşti, judeţul Argeş, codul portocaliu de vreme rea a fost dublat de unul şi mai şi: codul roşu de scandal!

Vezi și

În Ştefăneşti, judeţul Argeş, codul portocaliu de vreme rea a fost dublat de unul şi mai şi: codul roşu de scandal! Acesta a fost emis în momentul în care două dintre angajatele primăriei din localitate s-au luat la bătaie, într-un birou din instituţie. Una dintre ele a ajuns la spital.

Codul roşu de scandal la Primăria Ştefăneşti s-a declanşat imediat după ora 8. Secretara tocmai ajungea la serviciu, când consiliera edilului o opreşte pe hol. În imagini se vede când o loveşte în cap cu un pix. Adversara se apără. Începe confruntarea, însă departe de camerele de supraveghere. 

Abia mai târziu, se observă când Lavinia Năstase părăseşte biroul colegei sale. Medicii sosiţi îi oferă ajutor nu doar secretarei, care este prăbuşită la podea, ci şi unei colege. Victimă colaterală. A suferit un atac de panică. 

S-a apărat şi pe Facebook. Într-un mesaj în care vorbeşte despre scene actoriceşti. Deşi ea este de profesie actriţă, iar în trecut a lucrat şi la Ministerul Culturii. A fost consilier şi acolo, însă câteva poze prea sexy nu erau potrivite şi şi-a pierdut locul de muncă. 

La Poliţie, secretara nu a făcut încă plângere. Însă, agenţii din oraş o cunosc bine pe consiliera edilului. I-au dat mai multe amenzi pentru scandaluri în instituţie. 

Deocamdată, la Primărie este o anchetă disciplinară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » La Ştefăneşti Argeş, două angajate ale Primăriei s-au luat la bătaie chiar în clădirea instituţiei