Antena Meniu Search
x

Video Schiul de primăvară, oferta irezistibilă a acestui weekend la munte

Schiul de primăvară este oferta irezistibilă a acestui weekend la munte. Zăpadă este din belșug, vremea e bună şi ar trebui să dispară şi cozile de la casieriile instalațiilor de transport pe cablu. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 18.03.2022, 22:46

Vezi și

Schiul de primăvară are farmecul lui și îl pot descoperi toți iubitorii muntelui, indiferent de experiența pe care o au în sporturile de iarnă. 

Claudiu Loghin reporter Observator: Zăpadă este numai bună pe toate pârtiile domeniului schiabil Poiana Brașov, iar stratul de zăpadă în porțiunea superioară a masivului Postăvarul are și un metru grosime.

Alex Koncz este salvamontist în Brașov. Și-a propus ca în cel mult 24 de ore să acopere, în urcare pe schiuri de tură, altitudinea celui mai înalt vârf din lume - 8.848 de metri. 12 urcări, pe jos, din Poiana Brașov până pe Vârful Postăvarul. 

Alex Koncz, salvamontist: Vremea este excelență, ține cu mine. Momentan un pic vântul mă supără, dar asta e, nu putem alege totul să fie ok.

Pe acelaşi subiect

Câștiguri pentru administratorii de pârtii, hoteluri și restaurante

O primăvară atât de frumoasă pe pârtii înseamnă câștig pentru toate firmele care asigură servicii turiștilor, de la transportul pe cablu la restaurante și hoteluri. Mai ales că sezonul de schi e încă departe de final. 

Gabriel Roșca, director hotel: În continuare Poiana Brașov prezintă interes, știm foarte bine pârtiile sunt foarte bune, în martie, că în ultimii patru ani, se poate schia liniștit până în aprilie în condiții bune.

Din acest weekend, cartelele de transport pe cablu, din Poiana Brașov se pot încărca și online. Lucru care, se așteaptă autoritățile, va duce la dispariția cozilor de la casieriile din stațiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Schiul de primăvară, oferta irezistibilă a acestui weekend la munte