Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Secretele unei evadări din „azilul groazei”, distracția cu tot mai mulți adepți în România. Oameni din toată țara merg la Craiova să-și testeze curajul

Nu e pentru oricine și nu e o experiență menită să te relaxeze, neapărat. Îți va testa limitele și te va pune în situații extreme. Vorbim de o nouă distracție care câștigă tot mai mulți adepți și în țara noastră - o evadare dintr-o casă a groazei: un spital de psihiatrie din secolul trecut.

De Cristina Oprea la 16.01.2022, 20:31
Vezi și

Înainte de a intra pe traseu, jucătorii află ce au de făcut. Pare uşor dar nu e. Scopul este sa evadeze într-o oră dintr-o casă. Dar nu orice fel de casă ci una a groazei, construită ca un spital de psihiatrie. Cosmin Vlad a trăit o astfel de experienta în Rusia şi s-a gândit să îşi deschidă o afacere de acest gen aici.

Cosmin Vlad: ”Ideea mi-a venit după ce soţia şi un grup de prieteni au reuşit să mă bage undeva în aşa ceva, eu sunt foarte fricos, ţin să zic treaba asta, am intrat mi-am luat teroarea vieţii. Când am ieşit de acolo le-am spus: Eu când ajung acasă o să-mi fac una de-asta. Aici trecem pe lângă morgă. Aici avem morga spitalului, care e cea mai urâtă de toţi clienţii, aici e camera de tortură, îi zicem noi”.

Jucătorii trebuie să găsească indicii pentru a evada din ”casa groazei”

Pe traseu sunt ascunse indicii pe care jucătorii trebuie să le găsească pentru a evada. Decorurile sunt inspirate din filme de groază, iar muzica, ambianța și actorii te introduc în povestea care pare tot mai reala pe măsură ce înaintezi.

Pe acelaşi subiect

Cristina Oprea, reporter Observator: ”Fiecare punct de pe traseu te va pune la grea încercare și fiecare indiciu îți va testa limitele. Ca să poţi să ieşi din camera de tortură trebuie să fii dispus să intri inclusiv în acest coşciug”.

Jucătorii care vor să renunțe sunt scoși imediat din casă

Jocul este supravegheat dintr-o camera de comandă. Cine vrea sa renunțe, trebuie sa anunțe și imediat, un actor va scoate jucătorul din traseu. Tinerii sunt însă curajoși.

Tânără: ”Îmi plac experienţele noi, sună înfricoşător totul aici şi am zis să încercăm. Sunt cu un grup de prieteni şi vrem să încercăm o aventură, o experienţă nouă şi mai ales că este horror. Asta ne-a stimulat, aşa”.

Distracția este tot mai căutată. Jocul este recomandat echipelor de minimum 2 jucători. Cel mai în vârstă paticipant care a intrat pe traseul groazei are 67 de ani. Oameni din toată țara merg la Craiova și Baia Mare să și testeze curajul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Secretele unei evadări din „azilul groazei”, distracția cu tot mai mulți adepți în România. Oameni din toată țara merg la Craiova să-și testeze curajul