Antena Meniu Search
x

Video Zeci de oameni au rupt-o la fugă pe scări, după ce un hotel din Rupea a luat foc

Acoperişul unui hotel din Rupea, judeţul Braşov, s-a aprins din senin aseară. Au fost momente de groază pentru turiştii cazaţi acolo. Oamenii au coborât în stradă doar cu hainele de pe ei, speriaţi de fumul gros. 

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 17:30

Vezi și

A fost panică, seara trecută, în localitatea Rupea, din judeţul Braşov! Acoperişul unui hotel a fost înghiţit de flăcări în câteva minute, iar cei 30 de oameni care erau cazaţi acolo au rupt-o la fugă pe scări, îngroziţi de fumul degajat şi de focul care ameninţa să înghită întreg edificiul.

Zeci de minute s-au luptat pompierii braşoveni cu flăcările. Au primit ajutor şi de la colegii din Mureş şi au reuşit să stingă focul. Unul dintre clienţii hotelului a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-şi reveni.

La aproximativ 30 de kilometri distanţă, un alt incendiu. Mai multe adăposturi de animale erau mistuite de flăcări în localitatea Ticuşu Nou. Şapte autospeciale cu apă şi spumă au mers la faţa locului pentru a lichida incendiul care se întindea pe mai bine de 500 de metri pătraţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de oameni au rupt-o la fugă pe scări, după ce un hotel din Rupea a luat foc