Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr și-a incendiat tatăl și mătușa, după mai multe pahare de alcool. Scene de groază lângă Cluj-Napoca, în Dezmir

Incident şocant, seara trecută, în Cluj. Un tânăr şi-a incendiat tatăl, în urma unui scandal izbucnit după ce a consumat mai multe pahare de alcool. La spital a ajuns şi matuşa agresorului, tot cu arsuri, dupa ce a intervenit sa aplaneze conflictul dintre cei doi. Tânărul este cercetat acum pentru tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 08:40

Vezi și

Incidentul a avut loc lângă Cluj-Napoca, în localitatea Dezmir. După ce a băut cu tatăl său mai multe pahare, tânărul a început să-şi aducă aminte de un lung şir de nemulţumiri. A început să ţipe la bărbatul de 61 de ani, iar la un moment dat cearta a escaladat, iar tânărul a luat o sticlă cu benzină, l-a stropit pe tatăl său şi i-a dat foc. Vecinii susţin că nu se aflau la prima ceartă.

Mătușa tânărului s-a ales cu arsuri, după ce a sărit să-şi apere fratele

Sora victimei locuieşte în casa alăturată. Când a auzit cearta celor doi, a sărit să aplaneze conflictul şi să-şi apere fratele. S-a ales însă cu mai multe arsuri, după ce flăcările s-au extins şi la ea. A reuşit, totuşi, să sune la 112 şi să ceară ajutor. 

Alex Prunean, reporter Observator: Cele două victime au fost aduse aici la Unitatea de Primiri Urgenţe cu arsuri multiple pe corp. În starea cea mai gravă este bărbatul, caruia i-au fost afectate şi căile respiratorii. Urmează ca medicii să stabilească dacă vă rămâne aici pentru recuperare sau va fi transferat la o clinică de mari arşi.

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului şi l-au găsit pe tânăr acasă. Acesta a fost imobilizat, încătuşat şi dus la audieri. Cazul a fost preluat de un procuror al parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, iar agresorul este cercetat pentru tentativă de omor. Acesta riscă să stea până la 12 ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr și-a incendiat tatăl și mătușa, după mai multe pahare de alcool. Scene de groază lângă Cluj-Napoca, în Dezmir