Antena Meniu Search
x

Destinul tragic al polițistului găsit mort, la Vâlcea. A înconjurat stâlpul cu zeci de metri de sfoară, să fie sigur că nu scapă

Amănunte tulburătoare ies la iveală în legătură cu moartea unui poliţist criminalist din Vâlcea, care și-a pus capăt zilelor la trei kilometri de casă, la începutul lunii august.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.08.2020, 09:08

Polițistul Cristian Grecu a fost găsit mort, la 3 kilometri de casă
Polițistul Cristian Grecu a fost găsit mort, la 3 kilometri de casă - adevarul.ro
  • Tânărul polițist criminalist și-a premeditat gestul fatal.
  • Acasă, în camera lui, părinții au găsit cheia de rezervă a mașinii sale și toți banii pe care îi avea pe cardul de salariu

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Adevarul, că în ziua în care s-a sinucis, Cristian Grecu, tânărul de 31 de ani care lucra ca poliţist criminalist în cadrul Poliţiei Călimăneşti, a mers special la Râmnicu Vâlcea ca să-şi cumpere funia cu care s-a spânzurat. 

A străbătut mai mult de 40 km dus-întors pentru a-şi pune planul în aplicare. 

„Şi-a luat o funie de aproximativ 50 de metri. Jumătate a înfăşurat-o de stâlp, parcă să fie sigur că nu scapă, iar nodul pe care l-a făcut, unul marinăresc, a fost executat perfect”, spune un apropiat al anchetei.  

Polițistul și-a premeditat gestul fatal. Şi-a scos toți banii de pe card şi i-a lăsat acasă, la vedere, pe o masă din camera lui. La fel și cheia de rezervă a mașinii. Precizia cu care și-a calculat totul i-a șocat pe apropiații bărbatului. 

Trupul său a fost găsit la o zi după ce s-a sinucis, în vârful unui deal. Zeci de colegi din poliție, prieteni și rude au participat la căutările tânărului.

Acum, toți se întreabă ce l-ar fi putut împinge pe bărbat la un asemenea gest. În ultimele trei săptămâni de viață, Cristian a stat închis în casă și s-a uitat la filme. Nu ar fi avut probleme cu banii, nici pe plan sentimental, însă s-ar fi plâns unor apropiați de conflictele de la serviciu cu șeful Poliției Călimănești. 

Ancheta merge greu, iar apropiații se tem de o presupusă muşamalizare.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Destinul tragic al polițistului găsit mort, la Vâlcea. A înconjurat stâlpul cu zeci de metri de sfoară, să fie sigur că nu scapă