Antena Meniu Search
x

Slăbitul corect se face cu cinci specialiști. Inclusiv un psiholog!

Nouă din zece femei visează să fie mai slabe. Dar o simplă dietă nu mai e demult suficientă. De cinci specialişti e nevoie în lupta pentru o siluetă de vis. Cinci medici diferiţi, de la endocrinolog, la psiholog, au făcut echipă ca să împlinească visul doamnelor.

Vezi și

Nouă din zece femei visează să fie mai slabe. Dar o simplă dietă nu mai e demult suficientă. De cinci specialişti e nevoie în lupta pentru o siluetă de vis. Cinci medici diferiţi, de la endocrinolog, la psiholog, au făcut echipă ca să împlinească visul doamnelor.

Mai slabă, mai sexy, mai frumoasă e visul femeii moderne, într-o lume în care imaginea contează. În căutarea siluetei pierdute, 9 din 10 femei au ţinut cel puţin o dietă. Lupta împotriva kilogramelor începe din adolecenţă şi nu se termină niciodată. În medie, fiecare doamnă îşi petrece 18 ani din viaţă numărând calorii. E suficient? Se pare că nu. 

Toţi ne dorim trupul perfect. Iar pentru asta, de cele mai multe ori, ţinem o dietă sau mergem la sală. Astăzi, însă, am aflat că, pentru a ajunge la acea perfecţiune,  e nevoie de mult mai mult.

Aşa am intrat pe mâna a... CINCI experţi în domeniul frumuseţii şi nu numai. Drumul către silueta mult visată începe cu o vizită la medicul nutriţionist. 

Pe acelaşi subiect

-Îi ajutăm pe oameni să îşi creeze un program alimentar în funcţie de nevoile lor, în funcţie de stilul lor de viaţă şi în funcţie de ce le lipseşte. 

Urmează un popas la psiholog. 

-Învăţăm să ne descoperim emoţiile pe care, de multe ori, le confundăm cu foamea. 

Pasul trei? O întâlnire cu fizioterapeutul. 

-Clientul vine a treia oară la mine. Facem o evaluare corporală, vedem de ce este nemulţumit clientul, unde ar dori, ce problemiţe are de postură şi intervenim cu toate procedurile noastre fizicale, proceduri care sunt pasive.

-În a patra etapă trebuie să vină la kinetoterapeut pentru a face o reevaluare al întregului organism. +04:58 Odată cu întreţinerea sau găsirea a celei mai bune variante de a fi de-a-ntregul sănătoasă, să lucrezi şi partea musculară. 

Suprinzător sau nu, dermatologul încheie cercul specialiştilor care modelează trupuri perfecte. Pentru că pielea suferă prima la fluctuaţiile de greutate. Iar studiile arată că, pe parcursul vieţii, o femeie pierde şi recâştigă de nouă ori propria greutate, prin diete repetate. Efectul yoyo poate lăsa urme adânci pe piele. 

-Tonifierea pielii trebuie începută din prima, a doua săptămână de regim, să zic aşa. 

Toţi cei cinci specialişti funcţionează în echipă şi au un singur obiectiv: sănătatea clientului. Programul de slăbire în cinci paşi poate dura câteva luni. Dar stilul de viaţă corect şi echilibrat... trebuie să dureze o viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Slăbitul corect se face cu cinci specialiști. Inclusiv un psiholog!