Antena Meniu Search
x

Andreea Bălan va face o nuntă ca în filme, peste Ocean

Luna viitoare, artista va fi mireasă pe celebra plajă Sunset Beach. Un preot o va cununa cu iubitul ei, actorul George Burcea, într-o ceremonie restrânsă. Apoi, pentru cei doi urmează o scurtă lună de miere.

Vezi și

Luna viitoare, artista va fi mireasă pe celebra plajă Sunset Beach. Un preot o va cununa cu iubitul ei, actorul George Burcea, într-o ceremonie restrânsă. Apoi, pentru cei doi urmează o scurtă lună de miere.

O rochie vaporoasă, un apus pe plajă şi un jurământ de iubire făcut sub cerul liber. Aşa arată, pentru Andreea Bălan, nunta perfectă. Iar visul va deveni realitate luna viitoare. Artista se va căsători cu actorul George Burcea, într-o ceremonie intimă, peste Ocean. 

-Facem în Los Angeles, pe o plajă. O să vină acolo un preot şi o să ne citească ceva aşa, de suflet. 

Nu au ales orice loc. Cei doi îşi vor rosti jurămintele pe celebra plajă făcută cunoscută cu 20 de ani în urmă, în serialul Sunset Beach. E o dorinţă veche a actorului. 

Pe acelaşi subiect

-George, când era mic şi se uita la acest serial, Sunset Beach, îşi imagina că va ajunge într-o zi pe acea plajă. Nu ştia cum şi în ce fel şi cu cine. Dar, la 10 ani, i s-a întipărit lui acea plajă. În momentul în care i-am spus: "Uite, visul tău se va împlini, să mergem în Sunset Beach şi să facem ceremonia acolo", el a fost foarte emoţionat şi i-am făcut cadou biletele de avion, de ziua lui, pe 15 ianuarie. 

Îndrăgostită de America, Andreea Bălan a filmat peste ocean nu mai puţin de cinci videoclipuri. Ultimul, pe o plajă părăsită. Acum, urmează al şaselea. 

-Am fost şi anul trecut şi acum doi ani, deşi eram cu George, dar nu l-am luat, pentru că m-am dus strict cu treabă. Anul acesta am zis că mă duc şi cu treabă, dar fac şi o vacanţă. Mai ales că noi în ianuarie nu am avut vacanţă, că am stat cu Ella. Fiind foarte micuţă, nu am vrut să o părăsim. 

De patru luni, Andreea Bălan e mamă. Nu-şi va lua şi fetiţa la nuntă. 

-E greu să zbori cu ea atâtea şi atâtea ore, până în LA se fac 15-16 ore. Dar ea rămâne acasă cu mama, iar la întoarcere o să avem botezul. La botez o să avem o petrecere mare, unde vor fi toţi prietenii noştri şi toate rudele. 

Deşi sunt părinţi, Andreea şi George nu se gândesc şi la cununia civilă. 

-Poţi să ai şi 10 acte şi, la un moment dat, bărbatul dacă nu te mai vrea, se duce cu alta. Nu e nicio problemă. Poţi să fii cu nu ştiu câte acte. 

Chiar dacă va fi soţie, Andreea Bălan e hotărâtă să-şi păstreze numele. 

-Eu am muncit 20 de ani la numele meu. Cum ar fi să-mi schimb numele? Eu sunt un brand, adică am şi marcă înregistrată la OSIM. 

Andreea Bălan şi George Burcea se iubesc de doi ani. Au apărut împreună şi într-unul dintre videoclipurile artistei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Bălan va face o nuntă ca în filme, peste Ocean