Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Bărbaţii nu știu să descifreze emoţiile partenerelor

Cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că bărbaţii habar n-au să descifreze emoţiile partenerelor lor. Doar că rezultatul nu îi mulţumeşte deloc pe români

Vezi și

Cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că bărbaţii habar n-au să descifreze emoţiile partenerelor lor. Doar că rezultatul nu îi mulţumeşte deloc pe români

Bărbaţii sunt de pe Marte, iar femeile - de pe Venus, dar chiar să fie aşa cum spun cercetătorii britanici? Nicidecum, spun românii, care declară sus şi tare că simt imediat că partenerii lor sunt gata să izbucnească.

De aici, am putea trage concluzia că - spre deosebire de americani - românii sunt înzestraţi cu un radar nevăzut, care îi ajută să simtă pericolul izbucnirii unui scandal în cuplu. În realitate, lucrurile stau total diferit.

Într-adevăr, bărbaţii nu simt din prima tensiunile din relaţie, dar asta ţine de structura interioară a fiecăruia.

Oricum, în clipa în care vorbim despre un bărbat de o anumită vârstă, care nu este la prima relaţie stabilă pe care o are, situaţiile tensionate sunt mai uşor de evitat.

Tocmai de aceea, stimaţi domni, fiţi atenţia la reacţiile partenerelor dumneavoastră. Nu le lăsaţi să acumuleze tot felul de nemulţumiri pentru că, mai devreme sau mai târziu, e posibil să declanşeze scandaluri majore. E mult mai bine să discutaţi şi să rezolvaţi eventualele probleme în momentul în care apar. Şi cine ştie, poate aşa veţi ajunge la concluzia că femeile sunt mult mai uşor de înţeles decât aţi fi crezut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Bărbaţii nu știu să descifreze emoţiile partenerelor