Antena Meniu Search
x

Tipuri de femei care ar trebui evitate

Jurnaliştii italienti s-au gândit să vină în ajutorul domnilor naivi şi au făcut o listă cu tipuri de femei care ar trebui evitate. Iar primele pe listă sunt doamnele posesive

Vezi și

Jurnaliştii italienti s-au gândit să vină în ajutorul domnilor naivi şi au făcut o listă cu tipuri de femei care ar trebui evitate. Iar primele pe listă sunt doamnele posesive

Dragostea e oarbă. Bine, nu dragostea cât îndrăgostitul. Atunci când ne săgetează Cupidon, avem tendinţa de a-l considera pe celălalt lipsit de orice defect. Tocmai de aceea e bine să gândim şi cu mintea, nu doar cu sufletul înainte de a ne arunca cu capul înainte într-o relaţie. Aşa cum există bărbaţi care nu sunt tocmai potriviţi pentru o relaţie stabilă, aşa există şi anumite tipuri de femei pe care domnii ar trebui să le evite, dacă au gânduri serioase.

Un alt tip de femeie care v-ar putea da bătăi de cap este cea care libertină. Motivele sunt evidente.

Sunt anumite persoane pentru care este dificil să-şi ia un angajament pentru cuplu, pentru ca au nevoie de confirmare mai mult decât alte persoane şi asta o caută la diferiţi parteneri, de aceea pentru acest tip de persoane nu este suficient un partener. De multe ori caută complimente din mai multe locuri.

Nici femeia modernă, cu o carieră în ascensiune nu este tocmai materialul perfect pentru o relaţie. O carieră implică, de cele mai multe ori, asta implică şi o lipsă acută de timp.

Este atât de important pentru astfel de femei să se valorizeze printr-un statut special, printr-un statut economic sau financiar, încat lasa la o parte alte tipuri de nevoi pe care le-ar oferi familia.

Cu alte cuvinte, secretul unei relaţii bune încă de la început nu stă în inimă, ci în atenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Tipuri de femei care ar trebui evitate