Antena Meniu Search
x

Video Străzi inundate şi maşini blocate, după o furtună puternică în Cluj

O furtună puternică, dar scurtă, a inundat mai multe străzi din Cluj şi a făcut ca sistemul de canalizare să pară inutil. Mai multe maşini au rămas blocate în şoselele transformate în râuri, iar curţile oamenilor au fost inundate.

De Alex Prunean la 10.08.2021, 08:19
Vezi și

După o jumătate de oră de furtună, clujenii s-au trezit sub ape. Străzile s-au transformat în râuri, iar zeci de curţi şi case au fost inundate.

"E prost construită strada şi aici se face baltă şi acolo unde-i rigola centrală nivelul e mult mai sus şi nu ajunge în rigola centrală. Problema e că din tot cartierul, după ce s-a oprit ploaia, după ce se scurge apa asta mai vine o tură de apă care tot aici ajunge", spune un localnic

Străzi inundate după o furtună 

Şoferii au încercat "să navigheze" pe străzi, dar... maşinile nu sunt submarine, aşa că mulţi au fost nevoiţi să tragă pe dreapta. Cei care s-au încăpăţânat să avanseze prin şuvoaie, au rămas blocaţi. 

Pe acelaşi subiect

Alex Prunean, reporter Observator: "Canalele înfundate au făcut ca apa să băltească zeci de minute sub acest pasaj rutier din cartierul Mărăşti. Poliţiştii au fost nevoiţi să închidă circulaţia pe o bandă, iar şoferii trebuie să caute acum rute alternative". 

Furtunile de acest gen nu sunt, însă, o noutate pentru localnici. 

"A plouat cam jumătate de oră. De fiecare dată când e ploaie aşa se întâmplă", spune un locuitor.

Codul roşu de vreme rea a făcut prăpăd în mai multe cartiere din Cluj-Napoca, dar şi în localităţile limitrofe, unde grădinile oamenilor au fost distruse, iar mai mulţi copaci au fost puşi la pământ. Clujenii au primit mesaje prin RO ALERT privind pericolul iminent de inundații.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Străzi inundate şi maşini blocate, după o furtună puternică în Cluj