Antena Meniu Search
x

Video O furtună puternică a băgat spaima în locuitorii din Baia Mare: "Aşa tare a sunat că am crezut că a explodat ceva"

Ca nişte frunze. Aşa au zburat acoperişurile unor blocuri din Baia Mare în timpul unei vijelii. Mai multe maşini au fost distruse, iar un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost prins sub un copac doborât de rafale. Jumătate de ţară încă este sub cod galben de vreme rea.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.08.2021, 19:41

Vezi și
  • Un bărbat din Baia Mare a ajuns la spital, după ce un copac a căzut peste el.

Rafalele de vânt au doborât acoperişurile mai multor blocuri din Baia Mare. Vijelia a fost atât de puternică încât bucăţi din acoperiş au rămas înfipte în faţada unui bloc. ​​

Localnic: Ziceai că se răstoarnă aleele când o venit. Dar n-a fost mult. 5 minute, 10 minute, cam aşa a fost.

Localnică: A suflat vântul foarte, foarte tare. Eu am doi căţei şi s-au speriat. Au început să latre şi atunci am închis geamurile.

Peste 60 de kilometri la oră au avut rafalele de vânt, iar mai mulți oameni au ieşit panicaţi din bloc să-şi ferească maşinile de lucrurile care tot cădeau de pe acoperişuri. Patru autoturisme au fost avariate.​

Pe acelaşi subiect

Proprietar autoturism: Eram dimineaţă pe balcon şi am auzit o rafală şi n-am ştiut ce s-a întâmplat. Când am venit, a venit de pe celălalt bloc direct peste maşinile noastre aici.

Judeţul Maramureş, sub cod galben de instabilitate atmosferică

Localnică: Vai! A căzut aici, pe maşina aia, şi a mai fost o maşină, a vecinei de la 4. A tras-o după aia. Nu ştiu a lor cât de vătămată era, că era întuneric. Dar aşa tare a sunat că am crezut că a explodat ceva.

Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital, după ce un copac rupt de vânt a căzut peste el.​

Oana Gonczi, ISU Maramureș: Pe Bulevardul București o persoană a fost surprinsă sub un copac în staţia de autobuz. Un echipaj SMURD a preluat persoana în vârstă de 45 de ani, cu politraumatisme, şi a transportat-o la spital.

Judeţul Maramureş se află în continuare sub cod galben de instabilitate atmosferică, la fel ca încă aproape jumătate din ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O furtună puternică a băgat spaima în locuitorii din Baia Mare: "Aşa tare a sunat că am crezut că a explodat ceva"