Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Timișoara a găsit 30.000 de euro într-un plic. Banii, predați poliției

Într-o perioadă extrem de dificilă în care suntem asaltaţi din toate direcţiile de veşti negative, un bărbat ne redă speranţa în umanitate. Tânărul a găsit 30.000 de euro într-un supermarket din Timişoara, unde lucrează ca agent de pază. Şi deşi trăieşte dintr-un salariu mic, nu s-a gândit nicio clipă să-i păstreze. A predat banii poliţiştilor, care acum încearcă să dea de urma păgubitului.

de Redactia Observator

la 08.05.2020 , 17:30

  • Banii au fost predați polițiștilor
  • Tânărul nu a ezitat niciun moment

În total 30.000 de euro, adică o mică avere. Deşi câştigă doar 2.000 de lei ca agent de pază, un salariu care abia îi ajunge pentru cheltuielile zilnice, Daniel nu s-a gândit nicio clipă să se îmbogăţească din necazul altuia. Aşa că banii, pe care i-a găsit, i-a predat imediat şefei de magazin, care a anunţat poliţia.

DANIEL LUCA, anagajat supermarket - M-am gândit că totuşi cineva i-a pierdut. Mmă gândeam că omul ala să nu-şi facă el rău, că totuşi e o sumă mare de bani.

Pentru gestul său, bărbatul a fost recompensat de şefi.

Vezi și

Raymond Koncz, şeful regional al firmei de Securitate - A fost propus pentru angajatul lunii şi va fi recompensat cu o primi o diploma şi o sumă de bani, o diplomă. Ne bucurăm să avem asemenea angajaţi, mai ales pe criza asta. Alţii ar fi băgat mâna.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma persoanei care a pierdut banii pentru a-i înapoia.

Identificarea păgubitului este anevoiasă, pentru că toţi clienţii magazinului poartă măşti de protecţie. Aşa că agenţii de poliţie aşteaptă acum ca cel care a pierdut banii să depună o plângere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Un tânăr din Timișoara a găsit 30.000 de euro într-un plic. Banii, predați poliției