Antena Meniu Search
x

În ziua în care Alexandra Marin a fost înmormântată, asasinul ei, subofiţer MApN, a cerut să fie judecat în libertate

Crima din coaforul din Titu a lăsat în urmă doi copii fără mamă, dar şi multe întrebări la care familia Alexandrei Marin aşteaptă răspuns.

Vezi și

Crima din coaforul din Titu a lăsat în urmă doi copii fără mamă, dar şi multe întrebări la care familia Alexandrei Marin aşteaptă răspuns. Dacă militarul putea fi oprit înainte să-i ia viaţa mamei copilului  său și de ce nimeni nu a făcut nimic? Familia a condus-o astăzi pe tânăra mamă la cimitir. 

În ziua în care se despart definitiv de Alexandra Marin, oamenii nu vor să accepte că un bărbat care a terorizat două femei nu putea fi oprit de către autorităţi. Plângerile ar fi fost ignorate.

Doi copii au rămas orfani de mamă. Apropiaţii îşi aduc aminte şi de chinurile prin care a trecut fosta soţie a militarului. 

Inspectoratul de Poliţie din Dâmboviţa are altă variantă. Fosta soţie a depus doar o plângere, dar şi-a retras-o. În schimb, Alexandra Marin nu ar făcut nicio sesizare la poliţie. Agenţii sunt acum verificaţi de şefii lor. 

La câteva zile de la atac, Florin Oprea vrea să fie liber. A contestat măsura arestului preventiv. 

Militarul a participat la o misiune în Afganistan, în urmă cu patru ani. Ultima testare psihologică a trecut-o cu brio în octombie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » În ziua în care Alexandra Marin a fost înmormântată, asasinul ei, subofiţer MApN, a cerut să fie judecat în libertate