Antena Meniu Search
x

Unul din 10 români stă în faţa televizorului mai mult de 8 ore pe zi

Românii mănâncă filme şi programe tv pe pâine, iar dovadă e faptul că şi televizoarele de mii de euro îşi găsesc repede cumpărători.

Vezi și

Românii mănâncă filme şi programe tv pe pâine, iar dovadă e faptul că şi televizoarele de mii de euro îşi găsesc repede cumpărători. Unii ajung să investească într-o plasmă cât într-o garsonieră şi îşi transformă propriile locuinţe în adevărate săli de cinema. Cel mai nou trend în domeniu sunt videoproiectoarele de ultimă generaţie.

Nu suntem într-o sală de cinema, pentru că cinema-ul s-a mutat în sufrageria modernă, aici unde vechiul televizor a fost înlocuit de un videoproiector. De cele mai multe ori, veţi avea parte de o imagine mult mai clară decât cea din sălile de cinema. 

Videoproiectoarele HD sau 4K au intrat mai recent între preferinţele românilor, dar se caută din ce în ce mai mult. Costă destul de mult, cam zece mii de lei, dar merită, spun cei care le comercializează.

Nici televizorul nu mai este ce-a fost.  Tehnologia avansează în fiecare lună, iar televizoarele devin din ce în ce mai... inteligente şi scumpe. 3.000 de lei este preţul cel mai mic pentru un produs bun, spun specialiştii. În funcţie de numărul de pixeli, de curbura ecranului, de cât de subţire este sau de tehnologia încorporată, un smart tv poate ajunge să coste cât o maşină de familie nouă.

În faţa zecilor de oferte sunt puţini cei care ştiu exact ce televizor să aleagă.

Un studiu recent arată că unul din zece români se uită la televizor mai mult de opt ore pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Unul din 10 români stă în faţa televizorului mai mult de 8 ore pe zi