Antena Meniu Search
x

Teodora şi-a ţinut în braţe copilul nou-născut, iar după câteva minute a murit din cauza unei hemoragii puternice (Foto)

Imagine sfâşietoare la Constanţa, acolo unde o tânără a reuşit să îşi ţină copilul nou-născut în braţe, imediat după naştere, şi a murit după câteva minunute.

Imagine sfâşietoare la Constanţa, acolo unde o tânără a reuşit să îşi ţină copilul nou-născut în braţe, imediat după naştere, şi a murit după câteva minunute.

Teodora Mocanu, o tânără de 35 de ani, din Slobozia, a adus pe lume un copil, în noaptea de marţi spre miercuri, la un spital privat din Constanţa.

După ce a născut, femeia a reuşit să îşi ţină copilul nou-născut în braţe timp de câteva minute.

Ulterior, un medic a încercat să îi scoată placenta, însă în momentul în care a tras de aceasta, uterul tinerei s-a rupt şi i-a provocat o hemoragie puternică.

Pe acelaşi subiect

Teodora a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Teodora a murit la scurt timp dupa ce a nascut la un spital privat din Constanta

Tânăra a intrat de cinci ori în stop cardio-respirator, însă ultima dată când i s-a oprit inima, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o resuscita.

Teodora era la a doua naştere, iar potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Constanţa, placenta femeii s-a lipit de cezariana efectuată în urmă cu patru ani, atunci când a adus pe lume un băieţel.

Din acest motiv, în momentul în care medicul a vrut să îndepărteze placenta, uterul s-a rupt şi i-a provocat o hemoragie puternică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Teodora şi-a ţinut în braţe copilul nou-născut, iar după câteva minute a murit din cauza unei hemoragii puternice (Foto)