Antena Meniu Search
x

Ți se rupe sufletul! Cum a reacționat SOȚIA preotului mort în carnagiul de la Suceava, după ce a aflat în sfârșit ADEVĂRUL

Soția preotului Petre Gavril, mort în carnagiul de la Suceava, a aflat în sfârșit dimensiunea dramei suferite de familia sa, în urma accidentului de la Cornu Lu

Soția preotului Petre Gavril, mort în carnagiul de la Suceava, a aflat în sfârșit dimensiunea dramei suferite de familia sa, în urma accidentului de la Cornu Luncii.

După ce inițial medicii nu au avut curaj să-i spună Mariei Gavril ce s-a întâmplat în urma accidentului căreia i-a căzut chiar ea victimă, se pare că acum femeia a aflat că și-a pierdut soțul și două fiice.

Citește și TRAGEDIE FĂRĂ SFÂRŞIT. S-a stins şi Anastasia Gavril, fiica preotului mort în CUMPLITUL ACCIDENT de la Cornu Luncii. Mama fetei, în stare critică (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Potrivit informatiata.ro, starea soției preotului Petru Gavril, internată la Spitalul Județean Suceava, se îmbunătățește de la o zi la alta. Maria Gavril ar fi cerut explicații personalul din spital în legătură cu starea celorlalți membri ai familiei și astfel a aflat dimensiunea tragediei.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judetean Suceava, Mihai Ardeleanu, a declarat că, din punct de vedere medical, lucrurile merg într-o direcțe bună, însă greul de-abia acum începe în ceea ce privește starea psihică a acesteia. Potrivit acestuia, psihologul Geanina Cîrlan este cea care dialoghează cu pacienta și o consiliază.

"Trebuie să fim foarte atenți pentru că starea ei generală să nu fie alterată de veștile primite. Doamna are pentru ce trăi, are doi copii care o așteaptă acasa, deci trebuie să se facă bine", a mai spus Mihai Ardeleanu.

Maria Gavril a fost supusă miercuri unor noi investigatii la computerul tomograf, medicii dorind să reevalueze leziunile interne ale acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ți se rupe sufletul! Cum a reacționat SOȚIA preotului mort în carnagiul de la Suceava, după ce a aflat în sfârșit ADEVĂRUL