Antena Meniu Search
x

Medicii NU AU AVUT CURAJ. Ce i-au spus soției preotului mort în carnagiul de la Suceava. E cutremurător!

Soţia preotului Gavril din Suceava, grav rănită în accidentul din 14 octombrie, provocat de un şofer beat, în comuna Cornu Luncii

Soţia preotului Gavril din Suceava, grav rănită în accidentul din 14 octombrie, provocat de un şofer beat, în comuna Cornu Luncii, a ieşit din comă şi poate respira, de luni, fără ajutorul aparatelor, scrie monitorulsv.ro

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, dr. Mihai Ardeleanu, a declarat, ieri, că ”pacienta a fost detubată deoarece respiră spontan şi începe să comunice cu personalul”. ”Rămâne în continuare sub îngrijiri medicale în Anestezie-Terapie Intensivă şi se va începe şi consilierea psihologică”, a precizat medicul.

Doctorul Dorin Stănescu, medicul şef al secţiei ATI a anunţat că, pentru moment, femeia a aflat doar despre pierderea uneia dintre cele două fetiţe ale sale care au murit alături de preotul Gavril, în tragicul accident. Medicul a mai spus că pacientei i se va spune treptat amploarea tragediei din familia sa, fiind într-o stare delicată de sănătate.

Deocamdată, femeia, în vârstă de 35 de ani, respiră “bine şi spontan” şi este „cât de cât reactivă şi conştientă”, deşi leziunile interne suferite au fost extrem de grave.

“Sperăm să se recupereze bine. Deocamdată a rezistat detubată şi înregistrează progrese mici, reuşeşte să comunice cu personalul medical. Suntem puţin mai optimişti în privinţa evoluţiei stării ei de sănătate”, a spus dr. Stănescu.

În tragicul eveniment rutier, Maria Gavril a pierdut cinci membri ai familiei: soţul, preotul Petru Gavril, două fiice, Anastasia, de zece ani, şi Anisia, de 6 ani şi cumnaţii - sora preotului, Aurora Şandru, şi soţul acesteia, Cătălin Şandru. Ceilalţi doi copii ai familiei Gavril, Alexia şi Ioan, au fost de asemenea răniţi, dar din fericire au suferit leziuni mai uşoare, iar acum sunt în afara oricărui pericol, în grija unei mătuşi. Alexia şi Ioan, la fel ca şi alţi membri apropiaţi ai familiei, beneficiază în continuare de asistenţă psihologică din partea psihologului Geanina Cîrlan, de la secţia Oncologie a Spitalului de Urgenţă, scrie monitorulsv.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Medicii NU AU AVUT CURAJ. Ce i-au spus soției preotului mort în carnagiul de la Suceava. E cutremurător!