Antena Meniu Search
x

Treizeci de vacuţe gestante au fost oferite cadou unor săteni nevoiaşi

Treizeci de vaci gestante au fost oferite cadou unor săteni nevoiaşi.

Vezi și

Creşte o vacă şi dă alta mai departe. Acesta este scopul unei campanii desfăşurate de două fundaţii caritabile. Treizeci de vaci gestante au fost oferite cadou unor săteni nevoiaşi.

Primii paşi în noua casă. Tocmai din Irlanda a ajuns aici văcuţa. Ca să aducă bunăstare în gospodăria unui sătean din Ighiu, judeţul Alba. Este gestantă în 4 luni. Pentru a beneficia de cadou, săteanul şi-a luat însă un angajament.

Viţeluşa care se va naşte, după un an şi jumătate să fie donata, la fel, altor membri din comunitate.

Toate cele 30 de vaci care au fost donate sunt gestante. Viţeii se vor naşte la primăvară, moment în care sătenii se vor transforma la rândul lor în donatori. În felul acesta trebuie răspândită bunăstarea.

Ovidiu Spânu, director Open Fields: "Noi dorim ca ei să trăiască mai bine, să aibă o ocupaţie în jurul acestui animal, să-l îngrijească, să-l mulgă zilnic, să-l hrănească."

Vacile sunt donate de două fundaţii caritabile. În România, beneficiarii le-au aşteptat cu grajdurile în ordine şi gata să culeagă roadele de pe urma lor.

Elisabeta Dumitru, beneficiar: "Vom avea în ogradă lăpticul şi ceea ce trebuie la orice familie. Ea este o donaţie pentru noi, iar noi vom face mai departe donatie viţeluşul."

Următorii născuţi vor putea fi păstraţi de familiile beneficiare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Treizeci de vacuţe gestante au fost oferite cadou unor săteni nevoiaşi