Antena Meniu Search
x

Video Trenurile Soarelui 2024. Cu câte locuri s-au suplimentat garniturile şi cât costă biletul București - Constanța

Toate drumurile duc  la mare. CFR va suplimenta cu mai multe vagoane Trenurile Soarelui. Astfel, vor fi cu 3.000 de locuri mai multe din toată ţara spre Constanţa, însumând 21 de mii de locuri în total spre litoral. 30 de garnituri pleacă zilnic din Gara de Nord către litoralul românesc. Acestora li se mai adaugă alte 36 de trenuri din diferite colțuri ale țării. 

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 20:06

Conducerea CFR Călători a decis ca începând de vineri să suplimenteze capacitatea de transport cu încă 3000 locuri pe zi, astfel că vor fi puse la dispoziția pasagerilor aproximativ 21.000 de locuri zilnic dinspre toate regiunile țării către litoralul Mării Negre.

Trenurile Sorelui revin 

„Dacă la începutul sezonului estival – 14/15 iunie 2024, la trenurile cu regim de rezervare ce asigură legătura dinspre principalele orașe cu litoralul românesc, erau puse la vânzare aproximativ 14.000 locuri zilnic, ulterior acestei date, capacitatea de transport a crescut la peste 18.000 de locuri zilnic”, potrivit unui comunicat de presă.

Vezi și

De asemenea, pe ruta Constanța – Mangalia și retur, în perioada 10 – 16 iulie a.c. va circula suplimentar o pereche de trenuri Regio, respectiv R 13881 cu plecare din Constanța la ora 21.58 și sosire în Mangalia la ora 23.28, cu opriri în toate stațiile de pe această rută și R 13882 cu plecare din Mangalia la ora 03.20 și sosire în Constanța la ora 04.41, cu opriri în toate stațiile de pe această rută.

Pe acelaşi subiect

„CFR Călători pune nevoile de călătorie ale pasagerilor pe primul plan și ia măsuri operative pentru creșterea capacității de transport feroviar de călători. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători recomandă planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie”, se menționează în finalul comunicatului.

Cât costă biletul București - Constanța

Când vine vorba despre prețuri, un bilet pe ruta Bucureşti-Constanţa, la clasa a doua, costă 78 de lei, iar la clasa 1 115 lei. Călătorii care își cumpără bilet dus-întors primesc o reducere de 10%, iar cei care își rezervă biletul cu cel puțin trei săptămâni înainte vor mai beneficia de o scădere suplimentară de 7%. Elevii călătoresc gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Stiri sociale » Trenurile Soarelui 2024. Cu câte locuri s-au suplimentat garniturile şi cât costă biletul București - Constanța