Antena Meniu Search
x

Video CFR Călători începe programul "Trenurile Soarelui 2024". Oraşele care vor avea curse directe spre mare

De mâine, cine vrea să meargă la mare, o poate face cu trenul. CFR pune în circulaţie mai multe garnituri care vor face legătura între principalele oraşe din ţară şi litoralul românesc. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 13.06.2024 , 20:26

30 de trenuri vor circula din toată ţara şi vor asigura legătura cu staţiunile de la Marea Neagră. Vor circula inclusiv până în Mangalia.

De cealalată parte, vor fi 36 de trenuri care vor asigura legătura Capitalei cu litoralul.

Trenurile Soarelui 2024. Oraşele care au curse directe spre litoral

Vezi și

Toate regiunile ţării vor fi conectate cu destinaţiile de vacanţă, Vor fi trenuri directe dinspre oraşe precum Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Suceava, Iași. 

Pe acelaşi subiect

Din Capitală, trenurile spre mare vor circula la un interval de o oră-două. Durata călătoriei pe ruta București – Constanța este în medie de circa 2 ore și 20 minute. 

Cât despre preţuri, un bilet pe ruta Bucureşti-Constanţa, la clasa a doua, costă 78 de lei. Pentru clasa 1 plătim 115 lei. Putem beneficia de reduceri dacă luăm biletul dus-întors sau dacă în cumpărăm din timp. Elevii pot călători gratuit. 

Trenurile Soarelui vor circula până la data de 8 septembrie 2024. CFR recomandă cumpărarea din timp a biletelor. Se aşteaptă la o cerere mare şi la trenuri aglomerate. Promit cei de la CFR că toate trenurile vor avea aer condiţionat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » CFR Călători începe programul "Trenurile Soarelui 2024". Oraşele care vor avea curse directe spre mare