Antena Meniu Search
x

Gest disperat făcut de familia lui Tudor Niream, adolescentul din Zalău dispărut fără urmă de 2 luni: "Nu mai putem aștepta"

Gest disperat făcut de familia lui Tudor Niream, adolescentul de 15 ani din Zalău dispărut fără urmă de două luni de la locuința bunicilor din Recea, județul Sălaj.

Gest disperat făcut de familia lui Tudor Niream, adolescentul de 15 ani din Zalău dispărut fără urmă de două luni de la locuința bunicilor din Recea, județul Sălaj.

Puştiul de 15 ani a plecat din casa bunicilor, de la Recea Mare, în seara de 23 noiembrie 2018, și de atunci este de negăsit. 

Pentru că nici poliția, nici familia și nici voluntarii care l-au căutat pe Tudor nu au găsit măcar vreo urmă a băiatului, familia acestuia recurge la un gest disperat.

Claudiu Niream: "Viața lui Tudor nu are preț, dar nu mai putem aștepta"

Pe acelaşi subiect

Claudiu Niream, tatăl lui Tudor, a declarat pentru Magazin Sălăjean, că familia a decis să ofere o sumă substanțială de bani pentru persoana care va oferi orice informație ce va duce la găsirea adolescentului.

Gest disperat făcut de familia lui Tudor Niream

"Poliția, noi, familia, prietenii, toată lumea a scotocit după el, să îl găsim. Nimeni nu a descoperit însă nimic, nici măcar un capăt de ață de care să ne agățăm. În schimb, doar speculații peste speculații. Însă pe noi speculațiile nu ne încălzesc cu absolut nimic. Pe cine ar încălzi? 

Viața lui Tudor nu are preț, dar nu ne putem limita la a aștepta. Este copilul nostru! Îl vrem pe Tudor acasă, lucru pe care suntem siguri că și el și-l dorește. Astfel, ne-am gândit să oferim o sumă de bani, după posibilitățile noastre, celui care ne va da informații în urma cărora ne vom găsi băiatul. Este tot ceea ce mai putem face, în afară de a ne ruga neîncetat la Dumnezeu să ni-l aducă teafăr acasă, în mijlocul familiei", a declarat Claudiu Niream.

#HaiAcasăTudor

De cazul dispariţiei lui Tudor Niream se ocupă Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei.

Doua luni de la dispariția misterioasă a lui Tudor Niream

Dacă, iniţial, oamenii legii declarat că “nu este vorba despre o dispariţie, ci de o plecare voluntară”, se pare că acum poliţiştii caută un posibil răpitor.

Jurnaliștii de la Ziar de Sălaj au aflat că s-a deschis un dosar de lipsire de libertate cu autor necunoscut, iar dosarul este în lucru.

Din păcate pentru familie, procurorii nu au o pistă concretă care să ducă la Tudor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj a dat asigurări că, în continuare, au loc activităţi de căutare a lui Tudor Niream.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze autoritățile prin apelul de urgență 112.

Tudor Niream are aproximativ 1.70 m înălţime, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare. La momentul dispariției, Tudor era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gest disperat făcut de familia lui Tudor Niream, adolescentul din Zalău dispărut fără urmă de 2 luni: "Nu mai putem aștepta"