Antena Meniu Search
x

Turistă israeliană, rănită grav într-un accident produs în Braşov

O turistă israeliană a fost rănită grav, luni, în urma unui accident de circulaţie produs în judeţul Braşov, respectiv între localităţile Dridif şi Voila.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 29.07.2019, 17:11

Două persoane, rănite în accidentul din Braşov
Două autoturisme s-au ciocnit în accidentul produs în Braşov

O turistă israeliană a fost rănită grav, luni, în urma unui accident de circulaţie produs în judeţul Braşov, respectiv între localităţile Dridif şi Voila.

Două autoturisme s-au ciocnit. Într-una dintre maşini se afla doar şoferul român, însă în celălalt autoturism se aflau cinci turişti din Israel, soţul, soţia şi cei trei copii.

Doi turişti din Israel, răniţi într-un accident în Braşov

Turista din Israel a suferit răni grave în urma producerii accidentului, având multiple fracturi la ambele braţe după ce mâinile sale au fost prinse între fiarele contorsionate.

Autorităţile locale au intervenit cu un echipaj de descarcerare, pentru extragerea femeii, şi un echipaj de terapie intensivă, pentru transportarea victimei la Unitatea de Primiri Urgenţe din Braşov.

De asemenea, la faţa locului a intervenit şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean care a transportat unul dintre copii, cu probleme la cap, la Spitalul Municipal Făgăraş.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Turistă israeliană, rănită grav într-un accident produs în Braşov