Antena Meniu Search
x

Un centru comercial din Arad, deţinut de familia fotbalistului George Ţucudean, MISTUIT DE FLĂCĂRI! A fost mobilizare GENERALĂ de forțe!

Vezi și

Flăcări înalte de câţiva metri au mistuit un centru comercial din Arad, deţinut de familia unui fotbalist care a jucat la Steaua şi la Dinamo. A fost mobilizare generală de forţe. Focul a fost la un pas să cuprindă o benzinărie şi un hotel din apropiere.

Era aproape 3 dimineaţa când un apel la 112 anunţa un incendiu de proporţii la centrul comercial. În doar câteva minute, flăcări înalte de câţiva metri au înghiţit cu totul clădirea. 

-Dar e discotecă aici?

-Au şi discotecă sus. Locul de joacă, tot aici. Sus e tot locul de joacă al copiilor. 

Pe acelaşi subiect

-Şi mobila...

-Mobila e jos. 

-După aproximativ 15 minute de interveţie, s-a prăbuşit acoperişul. 

Iar focul s-a înteţit. O benzinărie din apropiere, dar şi un hotel plin cu turişti erau ameninţate. A fost o luptă contra-cronometru. 

-Deci de aici s-a oprit tot?

-Da.

-Se poate interveni. 

-Incendiul se manifesta violent şi generalizat la acoperişul clădirii, cu posibilităţi de propagare la clădirile învecinate şi la parterul clădirii. 

Martori la incendiu au fost chiar proprietarii. Fotbalistul George Ţucudean şi tatăl său au fost însă mai preocupaţi să fugă de camerele de luat vederi, decât să încerce să mai salveze ceva. 

Cu o avere de aproximativ 80 de milioane de euro, arădenii se numără printre cele mai avute familii din ţară. Tânărul atacant de 25 de ani are un parc auto de 630.000 de euro.

Peste 400 de metri pătraţi din centrul comercial au ars în incendiu. Flăcările au fost stinse abia după trei ore şi au lăsat în urmă numai scrum şi bucăţi de mobilă arsă. Clădirea era însă asigurată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un centru comercial din Arad, deţinut de familia fotbalistului George Ţucudean, MISTUIT DE FLĂCĂRI! A fost mobilizare GENERALĂ de forțe!