Antena Meniu Search
x

Un copil de zece ani din Bacău este târât prin tribunale pentru datoriile tatălui mort

Vezi și

La doar zece ani, un copil din Bacău este târât prin tribunale în două procese pentru datoriile tatălui mort. O judecătoare şi un procuror îi cer băieţelului de clasa a patra o mie de euro şi peste 20 de mii de lei, bani pe care tatăl copilului n-ar mai fi apucat să-i înapoieze.

-După moartea tatătui lui, în loc să fiu alaturi de băiatul meu, care este un copil sensibil, a trebuit sa mă plimb prin tot felul de instituţii. 

Mai exact, prin cabinetele notarilor şi prin sălile de tribunal. Femeia care l-a pierdut pe tatăl copilului ei îşi vede acum băiatul de zece ani dat în judecată. Mihai este singurul moştenitor al unui cunoscut antrenor de fitness din Bacău. Gabriel Antoci a murit în aprilie anul trecut, de leucemie. Nu a fost căsătorit cu mama copilului său, aşa că i-a lăsat lui Mihai tot ce a avut. Un apartament şi o maşină veche. 

-Pretind de la copilul meu anumite sume de bani. +<02.17> Sunt indignata, timp de 10 ani mi-am crescut copilul singura.  

Pe acelaşi subiect

Diagnosticat cu leucemie, antrenorul ar fi împrumutat bani pentru tratamente de la două femei. O judecătoare şi un procuror din oraş, cel mai probabil cliente la sala de fitness. Femeile l-ar fi sunat să-l întrebe de bani şi când acesta îşi trăia ultimele zile de viaţă, la spital. Acum îşi cer banii înapoi, cu orice preţ, de la copilul lui. Fără dovezi clare, acuză mama băiatului. 

-I-am zis sa vina cu acte doveditoare la notar sa le trec in mostenire. + <04.54> A zis sa semnez o hartie pe proprie raspundere si sa-mi asum acea suma. 

Martori în procese au fost alte două femei, printre care şi o fostă iubită a lui Gabriel. Prietenă apropiată cu procurorul şi judecătoarea care susţin că i-au dat bani antrenorului. 

-Declaratiile lor mai mult s-au cobtrazis. + <02.02> Singura declaratie pe care au cazut de acord este suma pe care ar trebuie eu sa o restitui, care este si la dosar.

Mama nu contestă eventualele datorii ale antrenorului, dar cere procese corecte.

-Una este procuroare, una este judecatoare. +<07.58> Sa se judece corect procesul si sentinta sa nu fie influentatade statutul persoanelor in cauza. 

Nici cele două femei, dar nici avocatul lor nu au vrut să comenteze situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un copil de zece ani din Bacău este târât prin tribunale pentru datoriile tatălui mort