Meniu
Search
x

Un elev eminent din Ploieşti şi-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit! Nu a mai putut face faţă problemelor dintre părinţi

Un elev eminent din Ploieşti şi-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit! Deşi era printre primii din clasa lui, tânărul de 17 ani trecea printr-o dramă.

la 26.09.2017, 13:48
Vezi și

Deşi era printre primii din clasa lui, tânărul de 17 ani trecea printr-o dramă. Iar ultimele mesaje postate pe Facebook îi arătau tristețe. 

Mihai, un elev al Colegiului „Nichita Stănescu" din Ploieşti, a ales să-şi pună capăt zilelor duminică noapte în zona Ploieşti Vest. Tânărul a fost decapitat de tren în zona Ploieşti Vest.

Mihai era printre primii elevi la învăţătură, acesta  terminând anul şcolar anterior cu media 9,60.Deşi învăţa foarte bine, se pare că avea probleme în familie. Separarea părinţilor pare să-l fi afectat foarte mult.

Înainte de gestul său, Mihai a distribuit pe profilul personal de Facebook o melodie intitulată „Cântec pentru Mihai", în versurile căreia tânărul este posibil să se fi regăsit.

Pe lângă melodie, tânărul a publicat şi următoarea fotografie cu mesajul „Nimănui nu-i pasă de tine până nu eşti frumos, popular sau… mort!"

Ancheta poliţiştilor în acest caz este încă în desfăşurare, însă cercetările indică în mare măsură un act suicidal       

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un elev eminent din Ploieşti şi-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit! Nu a mai putut face faţă problemelor dintre părinţi