Antena Meniu Search
x

Un polițist atacat de un interlop trăiește la limita morții

De cinci ani, un alt poliţist, atacat de un interlop trăieşte la limita morţii. Codruţ Oprea e ţintuit la pat, nu poate vorbi şi nu se poate mişca. În septembrie 2010, într-un bar din Târgovişte, un recidivist de numai 21 de ani l-a lovit cu o sticlă în cap

Vezi și

De cinci ani, un alt poliţist, atacat de un interlop trăieşte la limita morţii. Codruţ Oprea e ţintuit la pat, nu poate vorbi şi nu se poate mişca. În septembrie 2010, într-un bar din Târgovişte, un recidivist de numai 21 de ani l-a lovit cu o sticlă în cap. 

Agentul, campion la lupte libere, a intrat în comă şi nu s-a mai ridicat, de atunci, niciodată. Agresorul lui a fost condamnat la numai 10 ani de închisoare. Între timp, în penitenciar, a mai comis o crimă. Şi-a ucis în bătaie un coleg de celulă. Tatăl lui Codruţ spune că l-a iertat.

Codruţ avea doar 24 de ani, când lovitura unui interlop l-a doborât la pământ. De cinci ani, tinereţea lui se iroseşte într-un chin continuu.

E viaţa la care l-a condamnat, pe 5 septembrie 2010, Daniel Uţă, zis Danezu. Un tânăr de 21 de ani, membru al clanului Ghenosu. Poliţistul Codruţ Oprea îl anchetase, cu două luni înainte.

Danezu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru tentativă de omor. Codruţ nu şi-a mai revenit niciodată. Cu toate astea, tatăl lui încearcă să nu-l judece pe cel care i-a nenorocit fiul.

Pentru noua lui crimă, Danezu nu a fost condamnat deocamdată. Pentru că i-a distrus viaţa lui Codruţ, a ispăşit deja jumătate din pedeapsă. Tatăl poliţistului continuă să spere, deşi medicii nu-l mai pot ajuta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un polițist atacat de un interlop trăiește la limita morții