Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de 73 de ani a făcut prăpăd pe o şosea din Bistriţa-Năsăud. ”N-am observat nimic. Dacă nu-i lumină, reduc şi vin”

Un şofer de 73 de ani a făcut prăpăd, noaptea trecută, pe o şosea din Bistriţa-Năsud. Nu a văzut indicatorul care îi arăta că trebuie să acorde prioritate şi s-a izbit violent de alt automobil. Maşina lovită a ajuns într-un TIR, care s-a ales cu rezervorul spart. Şoferul vehiculului de mare tonaj a oprit la timp motorul şi a evitat, astfel, o posibilă deflagraţie. Explicaţia bătrânului vinovat de accident a fost că drumul nu era luminat cum trebuie.

de Redactia Observator

la 04.02.2021, 09:05

Vezi și
  • Accidentul a avut loc în localitatea Salva, într-o intersecţie a două drumuri naţionale.
  • Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Explicaţia bătrânului vinovat de accident a fost că drumul nu era luminat cum trebuie.

Accidentul a avut loc în localitatea Salva, într-o intersecţie a două drumuri naţionale. Un şofer de 73 de ani nu a acordat prioritate şi a lovit cu putere alt autoturism, pe care l-a proiectat într-un TIR. Omul se apără şi spune că n-a văzut niciun semn de circulaţie.

Rezervorul unui TIR s-a spart în impact

Șoferul vinovat de accident: ”Păi, n-am observat nimic. Dacă nu-i lumină, reduc, şi vin. Dacă aveam viteză era alceva. Dar n-am avut nici viteză”.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: ”În urma impactului, rezervorul autotrenului s-a fisurat, aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe partea carosabilă, pe o distanţă de circa 100 de metri”.

Accidentul nu s-a soldat cu victime. A fost însă nevoie de intervenţia pompierilor care au degajat combustibilul scurs pe carosabil.

Politiştii i-au întocmit şoferului vinovat un dosar penal pentru distrugere din culpă. S-a ales şi cu permisul suspendat 60 de zile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un şofer de 73 de ani a făcut prăpăd pe o şosea din Bistriţa-Năsăud. ”N-am observat nimic. Dacă nu-i lumină, reduc şi vin”